Setari Cookie-uri

YARD SALE de Octombrie

Avem frunze ruginii, avem. Dovleac copt avem. Avem. Ne ingheata putin mainile. Ooo, da. Colectii de bijuterii, carti, albume, obiecte decorative, haine noi de care stapanii lor s-au plictisit sau nu le mai vin, articole vintage, chilipiruri avem. Avem. Atunci sigur suntem la Yard Sale de octombrie.

Toate acestea le gasesti pe 18 si 19 octombrie @ Dianei 4. Sambata si duminica de la 10:30 la 18:00, etajul si demisolul de pe str. Dianei, nr. 4 te atrag ca un magnet. Stim cum e, odata ce ai prins gustul scotocelii, devii o fidela a Yard Sale.

Apoi, Yard Sale de Octombrie vine cu o noua provocare. Avem 150 carti de dat! Iti dau o carte, tu imi dai creioane colorate, blocuri de desen sau alte rechizite. Win - win situation! Toate cadourile primite de la voi vor merge la Centrul de ingrijire si educatie timpurie pentru copii 0-3 ani Maria.

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.