Setari Cookie-uri

Seria de evenimente PsyTEA!, intalnirile care aduc psihoterapia din cabinet mai aproape de oameni

Relatia dintre doua persoane, ca o entitate diferita de cei doi parteneri individuali, parcurge drumul vietii, fiind in permanenta atinsa de tot ceea ce viata pune in cale. Sau de ceea ce partenerii pun in cale.

Primii fiori ai iubirii. Iubirea, aprecierea, respectul. “Pana cand moartea ne va desparti” sau, doar un acord reciproc. Planuri de viitor. Provocari si presiuni profesionale. Maternitatea si aparitia copiilor. Viata obisnuita, de zi cu zi. Evenimente speciale in familie, fericite sau mai triste. Un drum cat o viata de om, cateodata lin si atractiv, cateodata aspru si plin de incercari, uneori la fel si diferit in fiecare zi. Relatia dintre doua persoane, ca o entitate diferita de cei doi parteneri individuali, parcurge drumul vietii, fiind in permanenta “atinsa” de tot ceea ce viata pune in cale. Sau de ceea ce partenerii pun in cale.

Aparitia unei relatii de cuplu in viata noastra ne schimba perspectivele cu foarte multe grade. De la micile lucruri pe care le faceam de unii singuri pana la intalnirile cu prietenii , eram obisnuiti ca totul sa se desfasoare din propria noastra perspectiva. El sau ea ne modifica nu numai sentimentele dar si felul de a ne comporta , de a gandi , de a reactiona. Ne adaptam unul la celalalt pentru a crea „relatia”. Cu toate acestea, fiecare dintre noi are nevoie de propriul spatiu pentru ca relatia sa isi mentina fluiditatea iar partenerii sa nu se simta „incatusati” unul de celalalt.

Citește și:

Emotion Center, Centru de Psihoterapie si Dezvoltare Personala, deschide seria intalnirilor „PsyTEA” dedicate publicului larg, intalniri in care ne propunem sa fim alaturi de voi intr-un demers al cunoasterii personale dar si al imbunatatirii relatiilor cu cei din jurul vostru, fie partener(a), fie relatii de familie sau profesionale.

Tema generala a primelor intalniri, ce vor avea loc in perioada 27 noiembrie – 11 decembrie 2014, vizeaza relatia de cuplu, temele abordate fiind:

1. Cuplul intre „EU” si „NOI”, 27 Noiembrie 2014,
2. Cand 1 + 1 = Noi – EL nu asculta si EA nu se opreste, 4 decembrie 2014
3. Eu, Tu si … Viata Noastra Impreuna!, 11 decembrie 2014

Workshop-urile vor fi interactive, presarate cu exercitii si exemple din practica clinica a coordonatorilor, iar intrebarile, ideile si implicarea voastra vor fi apreciate.

Citește și:

“O relatie perfecta este aceea in care partenerii invata sa accepte, sa respecte si chiar sa iubeasca imperfectiunile celuilalt.” Te invitam sa asezam Relatia pe drumul catre o viata armonioasa si fericita, pana la adanci batraneti !

Seria de evenimente PsyTEA este realizata de Emotion Center, Centru de Psihoterapie si Dezvoltare Personala, in parteneriat cu Ceainaria Joie de Vivre, Salon du The si Editura TREI, fiind un proiect prin care psihoterapeutii Lucian Negoita, Gabriela Manolescu, Andrei Tisu si Roxana Agafitei, vor aduce psihoterapia din cabinet, mai aproape de oameni.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.