Setari Cookie-uri

Casa ta, un loc primitor si linistit. Cursuri despre Design interior si Feng Shui la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei a pregatit la inceput de Septembrie doua cursuri care te pot ajuta sa faci din casa ta un loc primitor si linistit.

Fundatia Calea Victoriei a pregatit la inceput de Septembrie doua cursuri care te pot ajuta sa faci din casa ta un loc primitor si linistit. Afla cum sa combini culori si materiale in cadrul cursului de Design Intrior, dar si cum sa aduci echilibrul si seninatatea in jur la Atelierul de FENG – SHUI.

Curs practic de DESIGN interior, cu Raluca Mocanu, din 2 Septembrie - Acest curs iti ofera principiile de baza ale artei decorative, te invata sa iti identifici stilul personal si modalitatile prin care iti poti pune in aplicare preferintele in propriul spatiu de locuire.

Vei invata cum sa selectezi si sa armonizezi ceea ce instinctiv stii ca iti place cu ceea ce rational crezi ca ar trebui sa iti placa. Iti vei ordona ideile pe un mood board, folosind materiale diferite pentru fiecare spatiu functional despre care se va discuta si pe care il vei personaliza de la texturi si nuante pana la iluminare.

Citește și:

Echilibrul casei mele. Atelier de FENG – SHUI, cu Geo Pana, din 7 Septembrie - Afla cum poti, intr-un mod simplu, sa iti reorganizezi spatiul de acasa pentru a echilibra energiile continute.

Vei invata care sunt pasii necesari pentru ca metoda feng-shui sa dea rezultate benefice. De asemenea, vor fi explicate metode de purificare a unui spatiu, a unui obiect si a unei persoane si uneltele necesare utilizarea remediilor feng-shui.

La finalul atelierului, sub supravegherea trainerului, vei aplica cele invatate pe planul casei tale.

Programul complet al cursurilor lunii septembrie pe www.victoriei.ro.

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro.

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii umaniste si culturale pentru tineri si adulti. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, nonconformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra. Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avandu-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.