Setari Cookie-uri

Cursuri de branding personal, dictie, vorbire in public si charisma in septembrie la Fundatia Calea Victoriei

In luna Septembrie Fundatia Calea Victoriei a pregatit o serie de cursuri si ateliere centrate pe dezvoltare personala si imbunatatirea prestatiei tale publice.

In luna Septembrie Fundatia Calea Victoriei a pregatit o serie de cursuri si ateliere centrate pe dezvoltare personala si imbunatatirea prestatiei tale publice.

Iti poti perfectiona Dictia si Vorbirea in public, poti invata sa descoperi care este Brandul tau personal, cum sa folosesti tehnici de Storytelling, sa-ti dezvolti Charisma si Increderea in sine sau cum sa Asculti si sa decodezi ceea ce spune cel din fata ta.

Atelier de DICTIE si de vorbire, cu Ionut Kivu, din 7 Septembrie – Cuvantul iti poate fi prieten sau dusman, el declanseaza controlul nostru interior. Trebuie doar sa stim sa il stapanim. Acest atelier te ajuta sa constientizezi propriul tip de vorbire, sa identifici eventualele greseli de dictie pe care le putem face cu totii si sa le corectezi prin exercitii practice. Discursul tau poate deveni unul care iese in evidenta chiar prin modul in care il rostesti. Intalnirile se desfasoara intr-o atmosfera relaxata si cordiala, care incurajeaza o atitudine deschisa din partea participantilor.

Citește și:

Arta de a ASCULTA, cu Violeta Barzescu, din 10 Septembrie– Actul de a asculta este primul pas spre o comunicare eficienta si baza acesteia. Ne intrecem in a ne sustine punctul de vedere, dar cine mai asculta? La acest atelier inveti sa-ti intelegi mai bine partenerul, copiii, colaboratorii, clientii, sa percepi motivatiile si nevoile lor reale, sa creezi o conexiune profunda, dand la o parte barierele din calea comunicarii eficiente. Exercitiile din cadrul celor patru intalniri iti arata care cuvinte, intrebari, gesturi, atitudini sustin dialogul si care dintre ele il inhiba.

Storytelling in PUBLIC SPEAKING, cu Marinela Rata, din 15 Septembrie- Care e diferenta dintre un vorbitor in public care te captiveaza si unul care te plictiseste de moarte? Arta povestirii. Suntem atrasi de personaje, comploturi si finaluri fericite, la orice varsta. Afla cum sa-ti traspui ideile intr-o poveste care sa convinga, sa emotioneze sau sa inspire auditoriul. In cadrul atelierelor vei primi sfaturi si vei deprinde tehnici, pe care le vei exersa si testa intr-un mediu relaxant, cu sustinerea grupului din care vei face parte.

Citește și:

Curs de BRANDING PERSONAL, cu Anca Banita, din 16 Septembrie – Un brand personal puternic si autentic te ajuta sa devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun, te diferentiaza si te poate pozitiona ca un expert pe nisa ta. Intr-o lume aglomerata si foarte zgomotoasa, branding-ul personal te ajuta sa iti gasesti propria voce si sa iti atingi obiectivele. Afla in cele sase intalniri ale cursului care sunt elementele de brand, canalele de comunicare si stabileste-ti misiunea si obiectivele cu ajutorul lectorului si a celorlati cursanti.

Cresterea increderii in sine si dezvoltarea CHARISMEI, cu Geo Pana, din 18 Septembrie– Invata cum sa depasesti mai usor emotiile in situatii sociale si cum sa relationezi mai bine cu ceilalti. Iti poti cunoaste si gestiona reactiile intr-un mediu prietenos in cadrul atelierului. Exercitiile si jocurile de rol sunt gandite pentru a-ti oferi uneltele de care ai nevoie in interactiunile sociale din viata de zi cu zi.

Citește și:

Atelier de VORBIRE IN PUBLIC – Secretele unei prezentari de succes, cu Iuliana Ivanov, din 26 Septembrie – Abilitatea de a vorbi in public nu este una cu care te nasti, ci pe care o inveti. Pentru a crea prezentari de succes, care captiveaza auditoriul si par sustinute fara nici cel mai mic efort, trebuie sa urmezi o serie de pasi simpli. Atelierul iti ofera informatii despre cum sa-ti structurezi discursul, elementele verbale, paraverbale si nonverbale ale acestuia, modalitati de sustinere a unui discurs public, dar si exercitii practice in care sa pui in apicare ceea ce ai invatat.

Programul complet al cursurilor lunii septembrie pe www.victoriei.ro

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Foto prima pagina: Yuliya Yafimik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.