Setari Cookie-uri

Atelier de Stil vestimentar feminin

La cursul de stil vestimentar discutam despre cum putem sa ne imbunatatim imaginea pas cu pas si invatam cum sa ne imbogatim garderoba cu haine care sa ni se potrivesca si care ne reprezinta.

Fundatia Calea Victoriei va invita de marti, 7 octombrie, la Atelierul de Stil vestimentar feminin, sustinut de consilierul de imagine Valentina Balasa Ario.

La cursul de stil vestimentar discutam despre cum putem sa ne imbunatatim imaginea pas cu pas si invatam cum sa ne imbogatim garderoba cu haine care sa ni se potrivesca si care ne reprezinta.

Vom analiza tipurile de conformatii corporale si vom afla ce fel de tinuta avantajeaza un anumit tip de silueta. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, descoperim care sunt culorile si nuantele pe care ar trebui sa le purtam.

Exista, intr-adevar, cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui. Vom afla care sunt acelea si cum le putem alege astfel incat sa ni se potriveasca.


La cele patru intalniri interactive, vom discuta despre:

  • 1. Codul vestimentar. Normele si regulile care ne ajuta sa armonizam tinuta pe care o purtam cu evenimentul la care participam. Greselile de stil cel mai des intalnite.
  • 2. Garderoba de baza si armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra si felul in care alegem culorile care ne avantajeaza. Vom discuta despre cumparaturile din impuls si cumparaturile planificate.
  • 3. Conformatiile corporale si tinutele potrivite fiecarui tip de silueta. Ce haine trebuie sa evitam sau sa purtam, in functie de conformatia pe care o avem.
  • 4. Stilurile vestimentare si tendintele in moda actuala. Vom vorbi despre diferenta dintre stil si moda si ne vom identifica personalitatea stilistica.

Cu o experienta semnificativa in lumea modei, Valentina Balasa este ex-model, beauty consultant si designer de tinute de gala pentru artisti si personalitati care activeaza in lumea teatrului, show-business si a muzicii. Valentina Balasa sustine de peste 3 ani cursuri – la Fundatia Calea Victoriei – de stil vestimentar si imagine atat pentru adolescenti cat si pentru doamne. Atelierele Valentinei se concentreaza asupra valorificarii frumusetii naturale, a specificului fiecarei fizionomii si siluete, evitind exagerarile, copierea „vedetelor” si stridentele. De asemenea, Valentina sustine cursurile de machiaj pentru domnisoare si doamne.

Citește și:

Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 7 octombrie 2015; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 4
Frecventa: saptamanal, miercuri
Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.