Setari Cookie-uri

Guillaume Musso, cel mai bine vandut autor francez, va invita la lectura

De ce anume are nevoie o carte pentru a deveni bestseller? Ei bine, trebuie ca actiunea si protagonistii sa aiba o mare priza la public.

Advertorial

Este exact cazul romanului Central Park de Guillaume Musso, care a fost tradus in 40 de limbi, vanzandu-se in peste 25 de milioane de exemplare. Iar daca vreti sa aflati motivele succesului sau, ei bine... iata care este premisa cartii: Alice, o politista din Paris se trezeste intr-o dimineata, nu in patul sau, cum ati putea crede, ci tocmai pe o banca din superbul Central Park din New York. Si nu oricum, ci legata (cu catuse) de un necunoscut! Asta da intamplare inedita, nu-i asa? Iar din acest moment suspansul se tine lant: cel alaturi de care s-a trezit este un pianist american de jazz, iar indiciile pe care le descopera cei doi sunt absolut bulversante, mai ales ca... unul dintre ele pare sa conduca spre o crima! Oare ce s-a intamplat? Vor reusi cei doi sa se elibereze si, mai mult, sa descifreze misterul adanc care-i inconjoara?

Cel mai simplu mod de a afla acest lucru este, bineinteles, sa cititi romanul autorului francez, pentru ca va asiguram ca merita. Cat despre primirea pe care i-au facut-o cititorii romani, trebuie sa va spunem ca a fost dintre cele mai elogioase. Nu in ultimul rand, actiunea cartii i-a inspirat pe proprietarii unui Escape room din Bucuresti sa puna la dispozitie una dintre camerele lor pentru a realiza un joc de evadare care a atras deja nenumarati participanti. Va dorim tuturor lectura placuta si... succes in dezlegarea misterului!

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.