Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy barbati ai tuturor timpurilor

Zambeam unui actor, mai exact lui Elvis Presley. Ce specimen! Am adormit cu gandul la el si asa am fost inspirata sa fac un top al celor mai frumosi, talentati si sexy actori ai tuturor timpurilor, de la perioada filmelor mute pana la cele 3D.

Zilele trecute am avut parte de o cearta foarte urata cu iubitul pentru ca m-a vazut cum zambeam pierduta, ca o tampa unui alt barbat. Era extraordinar, fascinant, sarmant, iar zambetul lui m-a topit si m-a facut sa imi pierd mintile. Singurul impediment intre noi era un ecran de televizor si vreo 30 de ani de cand el nu mai este printre noi. Da, zambeam unui actor, mai exact lui Elvis Presley. Ce specimen! Am adormit cu gandul la el si asa am fost inspirata sa fac un top al celor mai frumosi, talentati si sexy actori ai tuturor timpurilor, de la perioada filmelor mute pana la cele 3D.

10. Supranumit si “Latin Lover”, Rudolph Valentino a revolutionat lumea filmului anilor ’20 prin look-ul sau unic, exotic, latin. La scurt timp dupa ce a cunoscut faima, lui Valentino i s-a atribuit titlul de sex-symbol. Moartea sa tragica, pe cand avea doar 31 de ani, a scos pe strazi peste 100,000 de fani, devastati de pierderea actorului. Inmormantarea a fost sfasietoare: iubita sa, actrita Pola Negri a inceput sa urle cand l-a vazut in sicriu, iar fanele infocate au spart geamurile pentru a putea intra in biserica.
Foto: Wikipedia

johnny deep 9. Johnny Deep (45 de ani) este un actor senzational, un tata devotat si un barbat fidel aceleasi femei de 10 ani. Interpretarile sale excentrice i-au adus recunostinta si aprecierea din partea criticilor si a fanilor, in prezent fiind unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood. In 2010 vom avea placerea de a-l vedea in adaptarea pentru marele ecran a romanului pentru copii, "Alice in Tara Minunilor". Filmul va fi produs de prietenul sau, regizorul Tim Burton cu care a mai lucrat la "Edward, omul foarfeca", "Charlie si fabrica de ciocolata" sau " Sweeney Todd".

8. George Clooney ( 47 de ani) a facut un pariu cu prietenele sale, actritele Michelle Pfeiffer si Nicole Kidman ca nu se va casatori pana la 50 de ani. Burlac inrait, George refuza sa se aseze la casa lui, sa se linisteasca si sa faca un copil. Chiar si asa, femeile sunt innebunite dupa el si ar da orice sa poata petrece macar o noapte cu unul dintre cei mai sexy grizonati de la Hollywood.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.