Setari Cookie-uri

Vedete in Bikini in 2009

Chiar si pe timp de iarna, vedetele de la Hollywood se inghesuie pe plaja. Din ianuarie pana in martie 2009, o multime de celebritati au fost fotografiate in bikini cine arata spectaculos (si cine nu?), cine are picioare de invidiat, forme apetisante si ce mai poarta vedele pe plaja? Afla aici!

Chiar si pe timp de iarna, vedetele de la Hollywood se inghesuie… pe plaja. Din ianuarie pana in martie 2009, o multime de celebritati au fost fotografiate in bikini – cine arata spectaculos (si cine nu?), cine are picioare de invidiat, forme apetisante si ce mai poarta vedele pe plaja? Afla aici!

Fergie s-a maritat in 2009 cu frumosul Josh Dushamell. Si ce poate urma dupa o nunta minunata, daca nu o luna de miere fabuloasa? In mod evident, Fergie si Josh au plecat in “tarile calde” (Mexic) pentru a-si petrece vacanta de proaspat insuratei, fapt ce le-a dat ocazia papparazzilor sa o surprinda pe Fergie in bikini. Cu pletele lungi, formele apetisante si picioarele tonifiate, Fergie arata foarte bine in bikini-ul verde. Pentru poze click aici.

Nici Kate Hudson nu a stat acasa pe timpul iernii - in ianuarie 2009, Kate a plecat in Hawaii. Desi Hollywood-ul a facut presiuni asupra ei, Kate a decis ca nu are nevoie de operatie de marire a sanilor pentru a avea un corp armonios, asa ca frumoasa blonda isi poarta cu mandrie bustul cupa A si arata foarte bine in bikini, mai ales ca se poate lauda cu un fundic foarte rotund si foarte bombat. Pentru poze, click aici.

Britney Spears - Britney a inceput un nou turneu de proportii. Si cum orice artist are nevoie si de un pic de relaxare dupa atatea repetitii si concerte, Britney si-a luat costumul de baie albastru si a pornit catre plaja. Cu parul prins in varful capului si cu picioarele puternice, Britney arata bine (la 62 kg si 1,63 m) si nu are celulita. Pentru poze, click aici.

Lindsay Lohan a plecat in vacanta de sarbatori si a decis sa isi petreaca o mare parte a lunii ianuarie in bikini, pe plaja. Cum arata Lindsay in bikini? Mult mai slaba ca acum cativa ani (cu 15 kilograme mai slaba, dupa spusele unui tabloid britanic), cu solduri inguste, bronzata cu autobronzant si complet pistruiata. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.