Setari Cookie-uri

Cate kilograme au vedetele?

Slabe, voluptoase, cu forme apetisante sau silfide ca manechinele de pe podium, vedetele de la Hollywood arata senzational in bikini si arata ireprosabil atunci cand poarta rochite mini. Siluetele vedetelor sunt permanent admirate, scrutinizate si poate chiar invidiate, insa oare… cat cantaresc vedetele de la Hollywood?

Kim Kardashian (28) – Superba bruneta din reality show-ul “Keeping up with the Kardashains” a declarat pe blogul personal ca are 53 de kilograme (la 1,57 m inaltime) si ca poarta jeansi masura 27 (sau chiar 26) – pentru poze, click aici. Mai mult, Kim a tinut sa precizeze si cat masoara peste bust, talie si solduri: 86-66-99 cm. Si pentru ca multa lume a acuzat-o pe voluptoasa Kim ca nu spune adevarul (si ca, de fapt, are mai multe kilograme), Kim s-a hotarat sa faca un filmulet demonstrativ – asa ca s-a filmat in timp ce proba 3 perechi de jeansi cu masurile 27, 27 si 26 pentru a dovedi ca o cuprind si ca arata foarte bine in ei. Insa Kim s-a sfiit sa se urce pe cantar, desi fanii ei au rugat-o sa faca acest lucru. Pentru filmulet, click aici.

Cheryl Cole (25, Girls Aloud) – Acum 5 ani, superba Cheryl se declara nemultumita ca trebuie sa faca eforturi pentru a slabi, pentru ca nu se simtea comfortabil la 1,60 m inaltime si 60,5 kg. Desi dupa cateva luni, Cheryl arata minunat la 50 de kilograme, iar 3 ani mai tarziu, Cheryl slabea dramatic (dupa ce media dezvaluise aventurile sotului ei, fotbalistul Ashley Cole) si ajungea la 40 de kilograme – pentru poze, click aici. Acum cateva luni, Cheryl a declarat ca isi doreste sa atinga greutatea de 51 de kilograme, pentru ca isi doreste sa devina mama.

Kimberly Walsh (27, Girls Aloud) - Colega de trupa a lui Cheryl, Kimberly, a declarat ca masoara 1,64 m in inaltime si 58 de kilograme si se madreste cu silueta ei feminina, in forma de para. Pentru poze, click aici.

Jenny McCarthy (36) – La 36 de ani, iubita lui Jim Carry se poate mandri cu o silueta tonifiata si cu o talie care masoara doar 61 cm, chiar dupa un copil. Cat cantareste frumoasa blonda din Scary Movie? Jenny a declarat ca are 54 de kilograme la 1,70 m inaltime si se mentine in forma prin Tae Bo si jogging. Pentru poze cu Jenny in bikini, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.