Setari Cookie-uri

Vedetele in costumatii de scena

Latex, tinte, ciorapi de plasa, negru, plastic, paiete si bustiere cam asa s-ar putea caracteriza trendul costumatiilor de scena in 2009. A trecut vremea in care vedetele pop cantau si dansau pe scena in rochite diafane sau in jeansi. Astazi, o multime de catarete se intrec in categoria Cine are cel mai provocator costum de scena? Finalistele? Iata-le aici!

Latex, tinte, ciorapi de plasa, negru, plastic, paiete si bustiere… cam asa s-ar putea caracteriza trendul costumatiilor de scena in 2009. A trecut vremea in care vedetele pop cantau si dansau pe scena in rochite diafane sau in jeansi. Astazi, o multime de catarete se intrec in categoria “Cine are cel mai provocator costum de scena”? Finalistele? Iata-le aici!

Beyonce - Cu cateva saptamani inainte de ultiumul turneu al cantaretei, schite cu costumatiile de scena ale lui Beyonce au aparut pe Internet si au creat senzatie, fiind foarte “edgy” si provocatoare. Desi criticii nu au fost impresionati de alegerile cantaretei, comentand ca sunt cam… kitschoase (si ca pantalonii lipsesc cu desavarsire), Beyonce nu a renuntat la costumatiile ei sclipicioase si mulate cu inspiratii animal print. Cel mai inedit element al costumatiilor in care danseaza si canta Beyonce in ultimul ei turneu? O bustiera din plastic masiv si “pantalonasi” la fel, purtate peste un body cu imprimeu de tigru. Pentru poze, click aici.

Britney Spears - Una din aparitiile care avea sa constituie comeback-ul cantaretei a dezamagit multa lume - tinuta cantaretei era parca desprinsa din anii ’90: top rosu mulat din dantela si pantalonasi scurti si mulati, asortati la cizme lungi – pentru poze, click aici. Insa pentru ultimul ei turneu … Britney ne-a pregatit noi costumatii de scena. Si chiar daca acum este mamica si nu mai este la fel de tonifiata ca acum 6 ani, Britney adopta cele mai decoltate tinute in noul ei turneu. Ce face parte din garderoba de scena a printesei pop? Chilotei cu franjuri, ciorapi de plasa, sutiene sclipicioase, corsete din latex negru, pantalonasi scurti paietati, costumatii transparente care acopera strategic doar partile intime, dar si multe tinute orientale demne de dansatoare din buric si tinute de inspiratie military. Pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.