Setari Cookie-uri

Cum sa reeduci barbatul de langa tine

Superfemeia secolului XXI merita un barbat adevarat langa ea!

Scumpo, imi pare sincer rau dar trebuie sa ajung acasa, ca vine al meu si iar ma cearta ca a murit de foame pana am ajuns eu. Singur nu-si pune de mancare! Nici nu stiu ce sa mai gatesc, ca nu mananca doua zile la rand aceeasi mancare si-i un mofturos! Aia nu-i place, aia nu mananca. Si in drum spre casa trebuie sa platesc si niste facturi si sa fac cumparaturile

Ma conformez si inainte sa plece o intreb daca vrea sa mergem in weekend la o sesiune de shopping cum faceam pe vremuri. Imi spune cu o voce trista ca sambata nu poate ca face curatenie, spala si calca. Iar duminica are de facut un proiect si trebuie si trebuie sa o duca pe mama lui cu masina undeva in afara orasului ca el este plecat cu baietii cu ATV-ul.

Nu mai spun nimic. O pup si ii urez spor la treaba. Poate ca unii ar spunde ca este de admirat. Cunosc mai multe relatii in care el crede ca e suficient ca e barbat si ca aduce bani in casa. Desi si ea lucreaza si aduce bani. In unele cazuri poate chiar mai multi.

Citește și:

2012 si inca ne mai lovim de mentalitati demne de secolul trecut de genul: “ Locul femeii este la cratita!” sau “Femeia este datoare sa faca tot ce tine de menajul casei, gatit copii”. Pai de ce? Drumul pana la frigider este prea complicat pentru el sau poate ca nu stia ca s-a inventat cuptorul cu microunde in care isi poate incazi macar mancarea deja gatita? Sau poate tehnologia e prea mult pentru el, desi are ultimele fite in materie de gadgeturi.

Aud replica de genul celor de mai sus din gurile unor femei tinere. Care au avut de ales. Care sunt emancipate, educate, si care fac zilnic compromisuri. E adevarat ca trebuie sa mai lasi de la tine ca sa fie bine, ca nu-l gasesti poate din prima pe acela cu care sa te potrivesti perfect.

Femeia anului 2012 are multe alte preocupari si responsabilitati pe cap in afara de casa. Ea e educata, emancipata, mereu la punct cu ultimile noutati, face cariera, trebuie sa fie mereu ingrijita si aranjata, sta si ea blocata in trafic, participa la evenimente sociale, are grija de copii, de sot si de casa.

Citește și:

Inteleg ca vrem sa aratam ca suntem niste superfemei si ca putem sa le facem pe toate. Si cu siguranta daca ne straduim un pic, reusim.

Si totusi…de ce il mai avem pe el atunci?


Sursa foto: Shutterstock.com

Cred ca e important sa fie si el implicat in toate activitatile ce tin de casa si de copii. Puteti sa va impartiti responsabilitatile, sa le faceti cu randul sau si mai bine sa lucrati in echipa si astfel impuscati doi iepuri dintr-un foc: petreceti timp impreuna si terminate mai repede. Este important sa il pui si pe el la treaba daca vrei ca relatia sa functioneze pe termen lung in armonie Asa va vedea ca nu e usor deloc sa faci toate aceste lucruri care lui i se par “banale” ; asa va observa ca exista mult mai multe lucruri de facut intr-o casa decat isi imagina, te va aprecia si te va respecta mai mult (chiar daca la inceput va bombani), vei fi mai odihnita si mai binedispusa, vei avea mai mult timp pentru tine si pasiunile tale.

Citește și:

Ai mai incercat asta si degeaba? Toate incercarile astea il lasa rece?
Daca este asa, de ce esti tot acolo?
De ce taci, renuntand la tine inca o data si inca o data, amarandu-te si amagindu-te ca maine va fi altfel?
Vorbeste, cere-i ce vrei! Sau pleaca!

Se spune ca iubesti atat cat daruiesti. Daca din sens opus nu prea vine nimic, sigur vei ajunge si tu la vesnicul: ”Toata viata ti-am suportat rautatile!” spus amar dupa o viata de lipsa de intelegere, de ajutor sau de placere.

TREZIREA!!

El lasa si el ceva de la el? A schimbat macar un lucru care te deranjeaza daca i-ai explicat si l-ai rugat asta? Te ajuta? Te intelege?

Sau sta pe soclul lui, nemuritor si rece, asteptand sa i se aduca totul la nas? Daca este asa, de ce esti tot acolo? Vorbeste, cere-i ce vrei! Sau pleaca!

Vreau sa cred insa ca femei de genul acesta sunt din ce in ce mai putine. Daca faci parte din aceasta categorie si ti-e bine asa…PERFECT, dar daca simti ca situatia te depaseste si te simti frustrata si nemultumita de viata ta….atunci fa repede o schimbare ca altfel iti sapi singura groapa.

Citește și:

Daca si tu iti doresti o viata mai buna pentru tine poti intra in comunitatea http://femeiadesucces.ro . Vei gasi aici pasi simpli pentru ca viata ta sa fie viata la care ai VISAT mereu si pentru a deveni o Femeie De

Succes, pe toate planurile.
Daca ti-a placut articolul te rog sa dai share la articol si cu siguranta prietenele tale aflate in aceeasi situatie iti vor multumi.

O zi minunata,
Theona Balan
femeiadesucces.ro

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

&nbs

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.