Setari Cookie-uri

Ce inseamna o consultatie Feng Shui?

In Feng Shui exista 9 epoci care se schimba ciclic odata la 20 de ani.

Evaluarea feng shui este un proces de identificare a energiilor pozitive si negative dintr-o locatie incluzand recomandari in vederea cresterii energiei pozitive si minimizarii efectelor energiei negative in scopul cresterii prosperitatii si armonizarii relatiilor dintre oameni (sanatate, relatii , studii, statut social etc).

In Feng Shui exista 9 epoci care se schimba ciclic odata la 20 de ani. Incepand cu 2004 si pana in 2024 ne aflam in epoca lui 8. Energiile considerate pozitive in aceasta epoca sunt 8,9 si 1, energiile mai putin benefice dar fara influente asa negative sunt 4 si 6 iar energiile cu influente profund negative sunt 2,3, 5 si 7. Energiile benefice trebuiesc dinamizate iar energiile negative trebuiesc anihilate.

Analiza Feng Shui completa si cat mai exacta a unui apartament sau cladiri de birouri, necesita deplasarea unui specialist Feng Shui la fata locului, pentru masuratori indispensabile intocmirii raportului Feng Shui.

Citește și:

Pentru realizarea acestei analize sunt necesare:

1. Anul aproximativ al incheierii constructiei cladirii.
2. Planul apartamentului sau al cladirii.
3. Masurarea de catre specialist a orientarii fatadei cladirii, cu ajutorul busolei magnetice folosita in Feng Shui (luo pan-ul).

Un consultant Feng Shui bine pregatit va realiza intotdeauna pe langa analiza Feng Shui a apartamentului, casei, spatiului de birouri, magazinului etc, si analiza Coloanelor Destinului persoanelor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv. Coloanele Destinului prin informatiile pe care le pun la dispozitie infirma sau confirma atat clientului cat si consultantului corectitudinea analizei Feng Shui. O ANALIZA FENG SHUI FARA ANALIZA COLOANELOR DESTINULUI ESTE INCOMPLETA!

In cat timp apar rezultatele in urma aplicarii corecte si complete a remediilor?

Citește și:

Dupa aplicarea corecta a remediilor recomandate de consultant, la scurt timp se remarca o deblocarea a energiilor ( noi oportunitati, persoane potrivite, contracte neasteptate sau mult asteptate, deblocari finaciare etc.) totusi rezultatele complete apar in cateva luni.

La cine apelam pentru o consultanta traditionala Feng Shui ?

Pentru a evita Maestrii autodeclarati sau asa zisii "specialisti", Marele Maestru Feng Shui Yap Cheng Hai a recomandat in cadrul Congresului International de Feng Shui din Singapore, care a avut loc in noiembrie 2011, cateva criterii prin intermediul carora putem identifica un Maestru Feng Shui competent: verificarea reputatiei, recunoasterea de catre ceilalti Maestrii din domeniu, portofoliul si acreditarea Maestrului respectiv de catre un for autorizat in domeniu (AIFS- Asociatia Internationala de Feng Shui).

Citește și:

Autor: Maestru Feng Shui Cristina Groza

fengshui-bp.ro

pagina Facebook

Featured foto by Quick Shot via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.