Setari Cookie-uri

Iti doresti o relatie profunda de iubire?

Avem nevoie de dragoste pentru a fi fericiti.

Descopera 7 modalitati prin care ajungi sa-ti cunosti mai bine partenerul de viata si sa va creati o legatura profunda intre voi, la nivelul inimii.

1. Fii intotdeauna sincera cu ceea ce simti si deschide-ti inima in fata lui. Lasa-l sa stie ce se petrece in interiorul tau. Lasa-l sa fie aproape de tine.

Nu fugi niciodata de sentimentele tale. Nu te inchide in tine. E foarte important atat pentru el, cat si pentru relatia voastra, sa invatati sa discutati deschis despre toate lucrurile care se intampla. Nu trebuie sa se creeze o bariera intre voi in momentul in care lucrurile nu mai sunt tocmai atat de placute. Din contra, aveti acum ocazia de a va cunoaste si mai mult pe voi insiva si unul pe altul. Asadar, invata sa vorbesti deschis, sincer, fara orgolii si fara proiectii despre tot ceea ce se intampla in interiorul tau. Invata sa comunici de la inima la inima, invata sa ii simti sufletul si sa il mangai cu vorbele tale, chiar daca ceea ce urmeaza sa auda nu-i va face atat de multa placere.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Invatati amandoi, impreuna, sa va dobanditi acest echilibru interior si aceasta maturitate spirituala de a vedea si de a percepe lucrurile de la un nivel mai Inalt decat ceea ce pare a fi. Intotdeauna Adevarul e dincolo de aparente. Invatati sa treceti impreuna prin aceasta calatorie de la aparenta la esenta. Nu-i niciunul inferior sau superior, ci sunteti amandoi la fel de minunati.

Ramaneti cu inima deschisa indiferent de situatie. Invatati sa daruiti iubire chiar si in cele mai neplacute situatii. Invatati sa fiti transparenti si goi de orgolii si de asteptari nefondate. Invatati sa va mentineti intr-o stare de puritate si de gingasie, indiferent de situatie. Acest lucru va va conecta unul la Inima celuilalt, iar din acel moment o profunda recunoastere a Divinitatii se va petrece in fiecare dintre voi. Din acel moment, veti resimti inauntrul vostru o stare de pace pe care n-o sa v-o doriti sa o mai pierdeti. De acolo, totul va fi mult mai clar, mai usor si mai frumos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.