Setari Cookie-uri

Spirit, Inteligenta, Emotie si Succes

Vrem sau nu vrem miscarea vietii ne poarta cu ea.

Dorinta de a avea succes este o tendinta naturala a oricarei fiinte umane, pentru ca viata insasi, in permanenta ei miscare creativa este orientata spre bine, spre crestere. Acesta este chiar sensul de dezvaluire a Constiintei Universale care sustine toate formele de manifestare a vietii.

Iar fiecare fiinta umana cauta sa-si dezvaluie propriul sens in aceasta miscare generala, deoarece afirmarea propriului Sine este o datorie spirituala, prin care se obtine implinirea de sine.

Vrem sau nu vrem miscarea vietii ne poarta cu ea.

Constiinta isi cere dreptul de a fi dezvaluita prin fiecare fiinta umana ce apare pe pamant. Sensul vietii personale este cresterea nivelului de constiinta. Este un proces ce se desfasoara pe tot parcursul vietii si este sustinut de capacitatile pe care le avem, dar si de modul in care le folosim. Viata propune tot felul de probleme de rezolvat. Vrem sau nu, ele apar. Insa modul in care raspundem la aceste provocari, depinde doar de propria alegere, propria decizie si de modul de implicare.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Acesta este cadrul spiritual in care ne desfasuram viata, chiar daca in activitatile practice cotidiene de prea putine ori avem timp sa reflectam la asta. Si totusi, firul de lumina al Constiintei insoteste toate activitatile noastre zilnice, exprimand unicitatea sufletului fiecaruia dintre noi.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.