Setari Cookie-uri

De ce ai deveni un monstru cand ai atatea alte posibilitati?

Donatela Versace, Renee Zellweger si Tori Spelling sunt doar cateva exemple celebre care in numele unei intineriri prost intelese au ciuntit natura. Nimeni nu spune ca daca te fac fericit si ai nevoie cateva corectii facute cu simtul responsabilitatii nu sunt binevenite.

Un material realizat de dr. Ovidiu Penes, Age Management Specialist

Dr. Ovidiu Penes este specializat in SUA intr-un domeniu revolutionar in Romania, Age Management, doctor in Stiinte Medicale, medic primar, cu specializari in intreaga lume, cadru didactic si membru in comisiile de examinare din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti

Dar hai sa vedem putin impreuna cum aratau aceste vedete la 20 de ani si cum au reusit sa transforme corpuri senzational de sexy in niste epave diforme. Epave pentru ca desi injectate, refilate, liftate, siliconate in toate directiile si cu impact estetic negativ, in interior, la nivel celular si evident la nivel functional al tuturor organelor si tesuturilor se regaseste aceeasi persoana batrana, vlaguita, fara chef de viata, fara de energie sau chef de sex, cu aceleasi dureri articulare si insomnii, cu aceleasi tulburari de mood, hachite si miros de om batran… Si ce faci cu fesele care au inceput sa atarne la fel ca si pielea de pe brate sau maini? Te operezi din cap pana in picioare? La ce interval de timp? Iti faci abonament lunar?

Citește și:

Foto: Donatella Versace, Featureflash / Shutterstock.com

Este imposibil sa nu observati cum in ciuda tuturor interventiilor, pielea arata extrem de prost calitativ si oricum batranetea emana din fiecare centimetru examinat.

Este pacat ca acum cand medicina a evoluat atat de mult sa nu profiti de aceasta si in conjunctie cu orice corectii externe doresti sa alegi sa iti intineresti tot organismul pornind de la nivel celular. Aceasta regenerare profunda evident ca va da roade si asupra intregului corp, nu doar pielea va arata bine si intinsa, ci calitatea ei va fi alta, altfel vor arata muschii pe care se aseaza aceasta piele, tonusul, energia si vitalitatea, cheful de viata va emana din fiecare por. Te poti intoarce la 20 de ani, vei trai si vei simti la fel!

Fii inteligent, oricat de mult ti-ai intinde pielea, nu vei creste astfel cu nimic speranta de viata, nu vei scade riscul de boala sau moarte pe care il ai genetic si/sau dobandit prin expunerea la un anumit life-style. Trebuie sa intelegi ce este imbatranirea si prin ce mecaanisme te indrepti catre moarte ca luand controlul propriei sorti in maini sa actionezi si sa schimbi acest curs.

Citește și:

Omul nu moare din cauza acumularii anilor. Moartea survine din cauza acumularii in timp a unor serii de dezechilibre, malformari, disfunctii si a expunerii indelungate la stresul oxidativ in contextul in care organismul este din ce in ce mai obosit. In final, acesti factori duc la aparitia unor fenomene terminale precum infarctul, cancerul, insuficienta cardiaca, hepatica, renala si accidentul vascular cerebral ce pun capat vietii.

Multe persoane aleg sa accepte resemnate o serie intreaga de fenomene asociate batranetii. Dupa varsta de 30 de ani, uneori si inainte, cei mai multi dintre noi suntem nevoiti sa depunem mai mult efort pentru a face lucruri care altadata se realizau usor.

Dar cine spune ca aceasta involutie este un lucru firesc? Este firesc sa fim afectati de factorii de mediu si de aceste dezechilibre glandulare? Aceste lucruri care s-au intamplat deja sau se pot intampla in orice moment pot fi reversate si prevenite. Este in puterea dumneavoastra sa o faceti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.