Setari Cookie-uri

M de la Mono

Vara s-a terminat asa ca lasam deoparte imprimeurile nebunesti, culorile variate combinate pe aceeasi piesa de material, animal print-ul sau portretele iconice afisate pe hanorace. Va facem cunostinta cu regula lui Mono. Stilul monocromatic!

Un material realizat de Irina Astratini si Raluca Blanaru, creatoarele brandului Irenka

Foto interior si prima pagina: modele, Shutterstock

In aceasta toamna, moda se afla sub semnul simplitatii, in special de cand stilul monocromatic este din nou la mare cautare. De la Paris pana la New York, toti designerii introduc stilul monocromatic in colectiile lor.

Combinarea articolelor de baza intr-o tinuta feminina, sofisticata si placuta, stilul monocromatic se potriveste foarte bine intr-o tinuta de zi cu zi care va intoarce toate privirile trecatorilor, precum si intr-o aparitie remarcabila la un eveniment distins, fie ca e vorba despre debutul Derbiului australian, unde stilul monocromatic este impus de eticheta, fie pe covorul rosu al Premiilor Golden Globe.

Stilul monocromatic este, de multe ori, asociat cu alb si negru. Indiferent daca vorbim despre dungi sau despre un top alb si pantaloni sau o fusta neagra, aceasta tendinta este una clasica. Cu toate acestea albul si negrul nu sunt obligatorii. Stilul monocromatic colorat confera un aspect special. Este important, totusi, sa aveti grija ce nuanta alegeti. Desigur, nu trebuie sa renuntati la culorile pastel. Culorile foarte puternice, totusi, pot atrage atentia pentru care inca nu sunteti pregatita.

Citește și:

Femeia care se imbraca monocromatic prefera sa fie fresh, activa si sa isi petreaca timpul eficient.

Aspectul sau lejer nu scoate in evidenta atat hainele, cat mai degraba atitudinea si personalitatea acesteia si conversatia inteligenta pe care o poarta.

Lana mono, catifea mono, dantela mono sau satin mono - oricare ar fi materialul, „adoptarea stilului monocromatic“ reinventeaza clasicul si va va face remarcate. Majoritatea designerilor prefera acum materialele cu imprimeuri cu iluzii optice. Si acestea intra in categoria stilului monocromatic.

O alta tendinta o reprezinta combinatiile monocromatice de diferite articole: o geanta monocromatica cu pantofi asortati va va completa foarte bine aspectul elegant intr-o zi insorita si colorata de toamna.

Alegeti stilul monocromatic si nu veti regreta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.