Setari Cookie-uri

Pliuri, va rog!

Saptamana aceasta va oferim inca o privire asupra unei tendinte clasice, atemporale. Inca de cand au fost introduse, pliurile au avut un loc bine definit pe podiumurile de moda.

Un material realizat de Irina Astratini si Raluca Blanaru, creatoarele brandului Irenka

Purtate de Marilyn Monroe, Lauren Hutton, Elizabeth Taylor sau Clara Bow, pliurile au completat personajele feminine din cele mai frumoase filme clasice ale secolului nostru, transformandu-le silueta intr-una senzuala, placuta si feminina, insotindu-le pe drumul acestora catre celebritate.

In prezent, designerii si-au pus talentul la incercare si au creat pliuri pentru tinute de zi si pliuri pentru tinute de seara sau de noapte. „Pliurile acestui sezon au parasit taramul feminitatii si au pus sangele in miscare. Cele in culori metalice stralucitoare, cu o croiala de lungime medie, ofera senzatia de nou,“ declara Bay Garnett, editorul de moda, colaborator al revistei Vogue.

Mini, midi sau pana la glezna, fusta plisata este potrivita pentru orice ocazie. Puteti purta fusta midi la birou, fusta mini in oras cu prietenele sau fusta lunga intr-o atmosfera romantica si fresh de dimineata. Va recomand combinarea acesteia cu accesorii in contrast, de culoare si textura. Pliurile se potrivesc foarte bine cu o jacheta scurta din piele, dar si cu un cardigan din lana - depinde doar de voi si de modul in care va simtiti in ziua respectiva.

Citește și:


Pentru accesorizarea pliurilor, as alege combinarea acestora cu palariile - cu cat mai mari cu atat mai bine. As lua in considerare si asortarea tinutei cu o pereche de cercei statement sau o bratara lata.
Pliurile va pot fi benefice in multe feluri. Pe langa faptul ca au un aspect jucaus si va confera un look de scolarita inocenta, acestea sunt si foarte versatile in functie de forma corpului. In cazul in care doriti ca partea inferioara a corpului sa para mai subtire, alegeti o fusta plisata scurta. Pantofii cu toc se potrivesc perfect cu aceasta. Daca aveti o silueta inalta si subtire, puteti opta pentru o fusta lunga - forma in A va va echilibra tinuta.

Asa ca, indiferent daca ati mostenit-o de la bunica voastra, daca inca mai aveti una din zilele de scoala sau daca ati cumparat-o de la o celebra casa de moda, toamna aceasta este momentul sa scoateti acele pliuri din dulap si sa le puneti in valoare!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.