Setari Cookie-uri

Cum sa slabesti sanatos si rapid cu un antrenament de 20 de minute pe saptamana!

Timpul tau conteaza.

Un material realizat de Expertii Perform Studio

Timpul tau conteaza. Programul incarcat nu trebuie sa ne impiedice sa dedicam timp sanatatii si ingrijirii corpului nostru. O dieta echilibrata, programe de exercitii adaptate nevoilor fiecareia si odihna sunt componentele de care trebuie sa tii cont in mod special si daca vrei sa slabesti. De asemenea, daca incepi un program de slabire, nu uita de rolul antrenorului personal, care este foarte importanat: el este cel care gandeste programul de antrenament cel mai potrivit nevoilor tale, te motiveaza si iti corecteaza in permanenta exercitiile.

La Perform Studio gasesti un nou concept de fitness care a patruns de curand si in Romania, concept care are la baza tehnologia EMS (electro muscle stimulation). Este gandit ca o solutie sigura si eficienta de antrenament de care se pot bucura in special persoanele care, din diferite motive, nu pot petrece timp in salile de sport. Aceasta metoda de antrenament este foarte indragita in tari ca Austria si Germania, atat pentru efectele benefice asupra organismului cat si pentru faptul ca te ajuta sa economisesti timp: doar 20 de minute pe saptamana inlocuind multe ore de antrenament din salile clasice de sport.

Citește și:

Astfel, chiar daca stai la birou, iti poti lua o pauza de 20 de minute pentru tine in care te deconectezi de agitatia din jur si sa te bucuri de un antreament in forta.

Daca avem ca obiectiv sa slabim, antrenamentul EMS la Perform Studio este o solutie foarte buna pentru ca in timpul antrenamentului corpul isi ia energia din tesutul adipos iar dupa antrenament, oferindu- i proteina muschiului, creste masa musculara.

Sa nu uitam ca atunci cand slabim sanatos, rezultatele nu se vad neaparat in kilogramele in minus ci in centimetri. Odata cu reducerea tesutului adipos, corpul capata fermitate si tonus. Si aceasta duce la o stare generala de bine si incredere de sine.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.