Setari Cookie-uri

3 moduri simple ca sa scapam de colaceii nedoriti dupa festinul de Craciun!

Dupa rasfatul si relaxarea de Craciun trebuie sa ne revenim si sa intampinam Anul Nou asa cum trebuie: sa fim in forma si sa avem energie!

Un articol realizat de Expertii Perform Studio

Dupa rasfatul si relaxarea de Craciun trebuie sa ne revenim si sa intampinam Anul Nou asa cum trebuie: sa fim in forma si sa avem energie!

1. Plimba-te

Mersul in aer liber intareste sistemul imunitar si imbunatateste sistemul de ardere al grasimilor. Da o tura la patinoar sau bucura-te de o plimbare in parc cu prietenii. Vei avea un plus de energie si buna dispozitie.

2. Intoarce-te la legume si fructe

Legumele si fructele ne ajuta sa eliminam grasimile acumulate in ultima perioada si imbunatatesc activitatea ficatului. Asa ca sosurile, carnea si dulciurile pot fi inlocuite mai ales in aceasta perioada cu salate, legume la gratar, supe creme. De asemenea, putem opta pentru o cura de detox. Este unul din momentele cele mai bune pentru a curata organismul de toxine .

3. Fa sport!

Vrem sa scapam de colaceii nedoriti? Atunci cateva serii de exercitii bine gandite marca Perform sunt solutia cea mai rapida. In doar 20 de minute abdomenul, coapsele, fesierii sunt lucrate excelent cu grupele de exercitii Dynamic si Diagonal Sides Crunches care dau rezultate intr-un timp foarte scurt. Si cum bineinteles, nu sunt trecute cu vederea nici celalalte grupe de muschi, vom avea un antrenament complet care ne va da tonusul perfect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.