Setari Cookie-uri

Electrostimulare musculara + alimentatie sanatoasa = succesul siluetei perfect

Incercam sa gasim cea mai eficienta solutie pentru problemele de dieta si sa adaptam sfaturile in functie de fiecare persoana.

Un articol realizat de Expertii Perform Studio

La Perform Studio, sfaturile de nutritie si principiile alimentatiei sanatoase sunt discutate in permanenta cu membrii nostri. Iar acestea impreuna cu antrenamentul prin elecrostimulare musculara de 20 de minute, deci dupa doar o vizita pe saptamana la Perform Studio in care iti lucrezi toata musculatura, iti asigura o silueta perfecta.

Incercam sa gasim cea mai eficienta solutie pentru problemele de dieta si sa adaptam sfaturile in functie de fiecare persoana. Astfel, rezultatele vin mai repede si mai usor. Tot timpul insistam sa mentionam ca un program eficient de antrenament prin electrostimulare musculara este sustinut numai cu o alimentatie sanatoasa.

Iata sfaturile specialistilor Perform Studio:

· Ia-ti cate calorii ai nevoie pe zi. Un raport caloric deficitar produce probleme grave metabolismului. La fel si caloriile in plus. Iar noi nu vrem un corp lenes J

Citește și:

· Alimentatia noastra trebuie sa contina atat proteine cat si grasimi si carbohidrati (factorii nutritivi ai alimentelor), in proportiile necesare.

· Formeaza-ti o alimentatie variata, care sa includa vitamine si minerale in proportii si cantitati adecvate

· Ai grija de cate ori mananci pe zi. Sunt indicate trei mese principale si doua gustari pe zi.

· Nu uita de fibrele vegetale. Curata organismul si dau energie!

· Evita mancarea greu digerabila.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.