Setari Cookie-uri

Mastile de primavara

Dupa o iarna geroasa, cu vant puternic, parul tinde sa se usuce, se deterioreaza si isi pierde usor din vitalitate.

Un material realizat de Expert Adrian Perjovschi, hair stylist Jovsky Studio

Foto interior si prima pagina: masca de par, Shutterstock

Dupa o iarna geroasa, cu vant puternic, parul tinde sa se usuce, se deterioreaza si isi pierde usor din vitalitate. Ingrijirea parului in aceasta perioada se bazeaza pe mastile profesionale care se gasesc in saloanele de specialitate si pe cele naturiste pe care le puteti face acasa. Exista o gama larga de masti recomandata pentru acest sezon cand parul se degradeaza. Aceste tratamente se efectueaza in salon la scafa, iar rezultatul se vede de la prima aplicare.

  • Masca pentru parul aspru de restructurare cu iris biodinamic, busuioc organic, tec si mahon etici. Aduce materia proteica parului, repara si sigileaza cuticula. Parul devine moale, hidratant si reconstruit din interior.
  • Masca pentru parul cret cu lemn dulce biodinamic, sunatoare organica, andiroba. Hidrateaza si intareste cheratina parului cret, descurca si defineste perfect buclele fara sa ingreuneze.
  • Masca pentru parul uscat si fin. Cu o capacitate de a actiona atat asupra exteriorului si asupra interiorului firului de par, acesta imbogateste parul cu elemente esentiale necesare pentru frumusete si mentine nivelul ideal de hidratare capilara.

Pentru mastile naturale pe care le puteti face acasa aveti nevoie de ulei de argan, ulei de masline, vitamina A uleioasa: se amesteca si se aplica pe lungimea parului. Dupa o ora – maximum doua, se spala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.