Setari Cookie-uri

De ce trebuie sa tii cont cand vrei o schimbare de look?

O schimbare de look reusita trebuie sa urmareasca cativa pasi importanti.

Un articol de Adrian Perjovschi, Hair stylist Jovsky Studio

La un moment dat orice femeie isi doreste o schimbare de look din diferite motive. Fie ca nu se mai simte bine in pielea ei fie ca s-a plictisit de o tunsoare pe care o considera demodata, orice schimbare este binevenita in viata unei femei pentru ca ii confera acel plus de incredere de care are nevoie. O schimbare de look reusita trebuie sa urmareasca cativa pasi importanti.

Foto interior si prima pagina: echipament salon coafura, Shutterstock

Primul pas ce trebuie facut atunci cand doresti sa-ti schimbi look-ul este consultarea unui stilist. Acesta te poate indruma spre ce ti se potriveste cel mai bine. Diagnosticarea firului de par este foarte importanta pentru a evita degradarea lui.

Cand vorbim despre vopsirea podoabei capilare trebuie sa tinem cont de cateva trasaturi fizice.

Citește și:
  • Unui ten masliniu i se potrivesc culori precum saten deschis, saten rece, castaniu inchis sau negru. ln plus, trebuie sa stii ca nuantele de roscat nu sunt recomandate pentru acest tip de ten, acestea riscand sa-ti scoata in evidenta defectele, oricat de mici ar fi.
  • Tenului deschis, palid, pistruiat i se potrivesc nuantele calde de blond. Ar trebui evitat insa blondul platinat care te poate face sa pari stearsa sau poate imbatrani destul de tare.
  • Culoare ochilor este un alt factor ce poate influenta alegerea nuantei parului. Daca ai ochii albastru inchis, gri albastrui, caprui sau negri, este important de stiut ca acestia sunt asociati cu nuantele reci de vopsea. Ochii verzi, verzi albastrui, caprui deschis pot alege culorile calde.
  • Alegerea noului look trebuie sa fie in concordanta si cu locul de munca. De exemplu, femeile nevoite sa adopte un stil office nu pot opta pentru culori trasnite sau coafuri punk.
  • Atunci cand dorim sa schimbam culoarea parului, tunsoarea sau coafura nu trebuie sa uitam nici de garderoba. Ea joaca un rol important ce influenteaza alegerea noului look.
  • Indemanarea de a va coafa si timpul pe care il puteti aloca in fiecare zi aranjarii parului sunt de asemenea doi factori de care trebuie sa tinem cont.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.