Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa fac ca sa te fac sa ma iubesti ?

De atatea ori m-am intrebat oare ce trebuie sa mai fac ca sa fiu perfecta, sa fiu placuta, sa primesc atentie, caldura si iubire. Si ma simteam suparata, uneori coplesita de la atata facut sau neputincioasa, pentru ca nu stiam exact ce sa fac, ca sa fac sa functioneze lucrurile.

Un material realizat de Andrada Dan, coach profesionist. Mai multe despre programele Andradei gasiti la www.andradadan.com

Foto interior si prima pagina: vraja de iubire, Shutterstock

De atatea ori am intalnit femei care se intrebau oare ce sa mai faca sau sa nu mai faca pentru a primi drept rasplata un strop de iubire.

Ne trezim ca alergam in permanenta si ne luptam pentru a primi ceea ce ne dorim deoarece avem nevoie sa ne simtim iubite si validate. Pentru asta, mintea noastra va incerca sa faca o prioritizare: pe cine sa ascult si sa multumesc primul, ce ar trebui sa fac mai intai sa te multumesc pe TINE. Sa fac ce, ca sa, nici eu nu stiu sigur… pentru cine…

Si iata cum alergi, colectand iubirea pe care o poti pescui in timp ce te lupti pentru ea si te trezesti ca te simti obosita si epuizata iar dragostea intarzie sa apara. Si te inchizi in tine. Te gandesti la ce bun toate acestea, aceste zbateri, aceasta alergatura continua catre ceva ce pare intangibil.

Citește și:

Te rog sa te privesti si sa vezi ca te pozitionezi ca un “SERVITOR” a carui rasplata pentru ceea ce face este: un zambet cald, o atingere, un telefon, un mesaj. Este atentie. Este apreciere.

Catelul meu vine de fiecare data la mine cand primeste o rasplata. Stie ca daca va face o comanda, va primi o rasplata. Si va face de 100 de ori comanda mea pentru a primi ce isi doreste.

Precum catelul meu, la un nivel mai sofisticat evident, am ales sa facem un milion de lucruri ca sa primim o rasplata, un strop de IUBIRE. Cum te simti cand te gandesti la asta? Te simti coplesita si descurajata.

Am o veste buna pentru tine. In realitate lucrurile stau diferit. Meriti sa ai iubire pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce faci.

Vreau sa te opresti din facut pentru a o gasi si primi. Vreau sa crezi ca ea exista si sa te deschizi sa o primesti in viata ta. Vreau sa iti spui “Nu este nevoie sa fac nimic pentru a avea iubire in viata mea”.

Citește și:

Vreau sa te concentrezi la tine, la cine esti tu cu adevarat. Fii tu iubire. Opreste-te din alergat. Fa lucruri care sunt iubire. Accepta ce ai in viata ta si priveste la ceea ce este. Gaseste bucurie in lucrurile simple care tin de tine. Exprima-ti tu iubirea similar cum o fac mamele pentru copiii lor: isi iubesc copiii fara sa astepte o rasplata.

Alege sa crezi ca dragostea esti tu si tot ce e in fata ta. Alege sa crezi ca dragostea va veni la tine, nu ca trebuie sa faci tu ceva ca sa primesti iubire.

Te vei simti relaxata, eliberata, calma. Te simti minunat cand nu trebuie sa te mai lupti, sa cauti, sa afli ce sa faci ca sa te iubeasca.

Cred intr-un mediu al dragostei in care nu trebuie sa te lupti pentru ea. Dragostea exista, este pur si simplu.

Gandul meu pentru tine la final este ca Nu Trebuie Sa Faci Nimic ca sa il faci sa te iubeasca!

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.