Setari Cookie-uri

5 greseli de machiaj care te fac sa arati groaznic in fotografii

Ni s-a intamplat tuturor. La cateva ore de la inceputul petrecerii, ti se face o poza in care arati de parca ai fi plans ore intregi - mascara s-a scurs in faldurile de sub ochi, spre obraz.

Un articol realizat de Lizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Fie ca esti la nunta celei mai bune prietene sau ai plecat in vacanta, vrei sa iesi bine in toate pozele. E de inteles - la astfel de fotografii te vei uita si peste ani, rememorand vremurile bune. Inainte de a te lasa fotografiata, insa, fii sigura ca arati impecabil.

Foto interior si prima pagina: tinere care se fotografiaza, Shutterstock

1. Ochi de raton

Ni s-a intamplat tuturor. La cateva ore de la inceputul petrecerii, ti se face o poza in care arati de parca ai fi plans ore intregi - mascara s-a scurs in faldurile de sub ochi, spre obraz. Pentru a preveni un dezastru similar in viitor, aplica pudra translucida pe toata pleoapa si zona de sub ochi. Aceasta va absorbi uleiurile care duc la curgerea rimelului. Nu strica sa cauti rimel waterproof pentru ocazii asemanatoare.

Citește și:

2. Concealer puternic

Cand iti alegi concealerul, ai grija sa fie doar cu o nuanta mai deschis la culoare decat tenul tau. Aplica-l intotdeauna inaintea fondului de ten. Astfel, cand uniformizezi ajuti produsul sa acopere natural cearcanele.

3. Piele grasa, aspect lucios

Putina stralucire da un aspect mai tanar tenului dar prea multa poate reflecta lumina. Daca ai tenul gras, foloseste un fond de ten pudra pentru un aspect mat si adauga iluminator pe varfurile obrajilor, de-a lungul nasului si doar putin deasupra buzelor.

4. Ruj difuz

Cu varsta, rujul ajunge sa se stranga in ridurile din jurul gurii. Evita acest look conturand buzele cu un creion nude, care va tine culoarea in interior. Apoi, tamponeaza gura cu un servetel pentru a indeparta surplusul de produs. Aplica o pudra translucida pentru a stabiliza culoarea.

5. Prea multa pudra

Ai vazut fotografiile nereusite ale vedetelor, unde pudra alba le acopera trasaturile ca o masca. Inaintea unui eveniment important, testeaza cum se vede pudra in diverse medii si cu diferite lumini.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.