Setari Cookie-uri

S.O.S - par uscat de soare. Trei trucuri magice

Florin Iordache iti recomanda trei trucuri prin care vei reusi sa revitalizezi parul uscat de soare.

Un material realizat de Florin Iordache, hair-stylist Yoko Beauty Academy

Vara se apropie cu pasi repezi de sfarsit si daca nu ai plecat inca in vacanta, te pregatesti sa o faci. O perioada relaxanta, distractiva, de cele mai multe ori la soare, care iti incarca bateriile dar pune multa presiune pe podoaba ta capilara. Florin Iordache iti recomanda trei trucuri prin care vei reusi sa revitalizezi parul uscat de soare:

Foto: Shots Studio, Shutterstock

1. Hranire

Rasfata-ti parul cu o masca din ingrediente naturale, pe care o poti realiza chiar si acasa. Usor de preparat si cu efecte imediate este masca facuta din ou (unul singur), avocado (un fruct) si ulei de masline (o lingurita). Masca se aplica pe parul uscat, inainte de spalare si se lasa sa actioneze 30 de minute. Este suficient daca o aplici o data sau de doua ori pe luna.

2. Repigmentare

Repigmentarea este recomandata chiar si in cazul parului natural si sanatos. Hraneste parul cu pigmenti naturali, asigura o culoare uniform si ii reda parului PH-ul natural, situat intre 4,5 - 5,5. Iti recomand o repigmentare pe an, la salon, dupa sezonul estival.

Citește și:

3. Hidratare

Corpul uman este alcatuit in mare parte din apa. O hidratare adecvata ajuta la buna functionare a organelor interne, la mentinerea sanatatii pielii si la vitalitatea si stralucirea firului de par. Iti recomand sa bei minim 2 litri de apa pe zi. Poti plusa atunci cand faci efort fizic intens si in zilele caniculare, atunci cand organismul pierde mai multa apa decat de obicei.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.