Setari Cookie-uri

Adrian Perjovschi: Ce coafuri se poarta de Craciun si Revelion

Unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania recomanda!

Un articol de Hairstylist Adrian Perjovschi

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania si specialist in transformari radicale de look recomanda pentru seara de Craciun o coafura glam natural si pentru coafura de Revelion o coafura avangardista.

coafura revelion
Foto: Valentin Alexandroae

„Coafurile pentru Craciun trebuie sa fie cat mai naturale si lejere si bineinteles adaptate persoanei, dar si locatiei. Asa ca, indiferent daca primim oaspeti sau suntem oaspetii cuiva, seara de Craciun o petrecem acasa. Insa aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa aratam bine. Dupa ce termina cu pregatirile pentru masa de Craciun, fiecare femeie trebuie sa se ocupe si de ea, asa incat sa fie stralucitoare, pregatita de sarbatoare”, spune Adrian Perjovschi.

Hair stylistul recomanda asadar pentru ziua de Craciun o coafura cu volum, cu onduleuri usoare si stralucitoare. „De evitat parul foarte coafat si finisat. Nu trebuie nici sa-l tapam prea mult. Glam natural este secretul unei coafuri perfecte pentru Craciunul de anul acesta”, recomanda Adrian Perjovschi.

Pentru petrecerea de Revelion, hairstylist-ul Adrian Perjovschi propune „ceva mai avangardist, mai indraznet si mai cool”, aceasta si pentru ca tinuta aleasa de obicei pentru seara dintre ani este mai extravaganta, de gala.

Citește și:

coafura revelion
Foto: Valentin Alexandroae

“Pentru petrecerea de Anul Nou putem alege parul prins, in stil “ponytail”, sau “up style”, se pot folosi impletiturile, dar si accesorii de par dintre cele mai variate. In functie de personalitatea fiecarei femei, care trebuie reflectata si prin coafura, sunt recomandate extensiile, mesele, bentitele sau diverse bijuterii pentru par”, spune Adrian Perjovschi.

La capitolul “Asa nu!”, hair stylistul de la Jovsky Studio recomanda sa se evite folosirea sclipiciului in par chiar si cu aceasta ocazie, parul prea tapat si, in general, “coafurile prea intepenite”.

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.