Setari Cookie-uri

Vrei sa arati mai tanara? Ia in calcul aceste schimbari!

Sfaturi care te vor ajuta sa ai mai multa grija de aspectul pielii tale.

Un articol realizat de Lizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Poti da timpul inapoi, daca esti dispusa sa faci cateva schimbari. Nu, nu vorbim de modificari chirurgicale, ci de trucuri simple care te pot ajuta sa recuperezi anii pierduti si sa obtii chipul visat:

intinerire
Foto: vgstudio, Shutterstock

6 trucuri naturale pentru intinerirea tenului

1. Aplica lotiune cu SPF zilnic, in loc de tratament anti-aging. Un studiu din 2013 a aratat ca persoanele care aplicau creme cu SPF de 3-4 ori pe saptamana nu erau la fel de expuse procesului de imbatranire a pielii precum cele care foloseau astfel de produse cand isi aminteau.

2. Detergentii, sapunurile si aparatele de uscare disponibile la locul de munca distrug mainile in timp, uscand pielea. De aceea, nu-ti neglija palmele! Aplica lotiune hidratanta zilnic sau de fiecare data cand vezi ca se descuameaza.

3. Ai grija la postura cand trimiti mesaje sau te uiti la poze pe telefon. Cu cat capul este mai aplecat, cu atat te vei trezi cu riduri vizibile, profunde in zona gatului.

4. Acnee, psoriazis, eczeme? Nu te mira daca ai de-a face cu astfel de probleme cand treci prin perioade grele la munca sau acasa. Incearca sa tii stresul la distanta prin meditatie, jogging sau sedinte de spa.

5. Include mai multe legume in meniul tau zilnic pentru un ten mai frumos. Produsele bogate in carotenoizi – broccoli si alte legume inchise la culoare – te vor ajuta sa ai acea nuanta rozalie a tenului la care visezi.

6. Pungi sub ochi? Scapa de ele evitand mancarurile extrem de sarate. Sarea este vinovata pentru ca organismul tau retine apa.

Citește și:

Foto prima pagina: Irina Bg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.