Setari Cookie-uri

Semnele universului: Angel numbers - cum sa descifrezi numerele care se repeta

Semnele sunt peste tot. Cei mai multi dintre noi inteleg si simt ca voalul dintre lumi este subtire. Fie ca ne numim empatici, intuitivi, sensibili sau pur si simplu conectati, intelegem ca exista energii mai puternice care lucreaza deasupra noastra, in ajutorul nostru.

Un articol de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

“Ignorand semnele este o calea buna de a ajunge in destinatia gresita” - Necunoscut.

In fiecare zi alegem sa privim lucrurile fie ca fiind intamplatoare, fie acceptand ca sunt semne cu un mesaj anume.

Exista cu adevarat un motiv pentru fiecare provocare, intamplare sau intalnire ce apare in viata noastra - cateodata semnele pe care le primim ne pot pune pe ganduri caci sunt altele decat cele pe care credeam ca vrem sa le atragem in viata noastra.

numere Foto interior si prima pagina: E. Petersen, Shutterstock

Dar ceea ce este cu adevarat remarcabil este ca ori de cate ori ne facem ca nu vedem semnele sau nu tinem seama de ele, Universul nu renunta. Cateodata avem nevoie sa fim scuturati, sa ne schimbam deciziile, directia si apoi sa primim confirmarea ca suntem pe drumul cel bun.

Citește și:

Indiferent de ce credem, nu suntem niciodata singuri. Daca ne lasam ghidati de aceste mesaje, atunci vom fi binecuvantati cu semne din toate partile Universului.

Cele mai des intalnite sunt semnele numerice numite si "angel numbers". Pot aparea pe numerele de la masina, in retete, in numarul de la casa sau de telefon, la ora indicata de ceas. Oriunde.

"Angel numbers" au o semnificatie anume si daca devenim constienti de ajutorul pe care ni-l pot oferi, ne pot ghida catre adevaratul scop al sufletului nostru.

Sa sesizam intotdeauna prezenta acestor mesaje ce apar in fata noastra nu este atat de usor pe cat pare, caci aceasta cere starea de prezenta – si nu reusim intotdeauna sa ne regasim in aceasta stare caci, in general, mintea este preocupata fie de ceva din trecut, fie de ceva ce vrem sa se intample in viitor, si astfel ratam prezentul cat si momentele in care Universul ne vorbeste.

Citește și:

Mai jos sunt cateva secvente numerice a caror semnificatie este interpretata de Doreen Virtue, o notorietate in acest domeniu. Cartea sa, “Numere de inger 101”, face parte dintr-o serie care ne ajuta sa intelegem cum functioneaza ingerii care au grija de noi, daca le permitem.

carte Angel Numbers: numerele ingerilor in engleza de Doreen Virtue

Vezi Cartea Angel Numbers 101

cartea Numerele îngerilor de Doreen Virtue în română

Vezi cartea Numere de îngeri în română

111

Acest numar iti aduce mesajul important ca gandurile tale se materializeaza instantaneu, asadar continua sa te concentrezi asupra dorintelor tale. Lasa in seama Cerului orice ganduri de teama, pentru ca acestea sa fie transmutate.

222

Ai incredere ca totul se rezolva exact cum trebuie, cu binecuvantari Divine pentru toti cei implicati. Detaseaza-te si ai credinta.

333

Esti cu totul inconjurat, protejat, iubit si indrumat de maestrii spirituali elevati generosi.

Citește și:

444

Exista ingeri – ei se afla pretutindeni in jurul tau! Esti pe deplin iubit, sprijinit si indrumat de multe fiinte Ceresti si nu ai de ce sa te temi.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.