Setari Cookie-uri

Reteta garantata pentru fericire alaturi de Fat-Frumos

Ca sa poti alege trebuie sa stii ce vrei.

Ca sa poti alege trebuie sa stii ce vrei....

De ce e asa de greu ? De ce dau numai peste ratati care ma fac sa sufar? De ce nu atrag un barbat potrivit mie? De ce nu-mi intalnesc jumatatea?

Pasul urmator: fa inventarul relatiilor trecute si pune pe hartie ce tipologie de parteneri ai avut pana acum, cum ati interactionat, cum v-ati iubit, cum v-ati despartit. Exploreaza, cerceteaza in relatiile trecute ca sa descoperi ce a fost bun si ce a fost rau.

Ajuta-te de urmatoarele intrebari:

Ce similaritati prezinta partenerul tau cu fostii tai parteneri? Exista ceva foarte atragator si comun tuturor? Dar ceva stresant sau foarte neplacut? Se repeta cumva unele modele de interactiune? Cine detine controlul, cine pare mai implicat in relatie, cine face mai multe planuri? Care sunt cele mai satisfacatoare nevoi ale tale si care sunt cele mai frustrante? Cum s-au intrerupt relatiile anterioare? Cine le-a intrerupt? Din ce motive? O data ce ai inteles ce ai facut bine si ce ai facut gresit in relatiile trecute, nu mai ai nici o scuza pentru esecul relatiilor viitoare.

Unde sa ies ca sa-l intalnesc? Ce, cum trebuie sa procedez ca sa-l intalnesc?

Iti ia timp ca sa-ti dai seama cine esti, timp pretios, timp in care descoperi adevarul despre tine. Traiesti cea mai frumoasa perioada, adolescenta. Prelungeste-o cat poti, joaca-te cu cea care esti, afirma-ti personalitatea in casa, afara din casa, dezvolta-te, citeste, experimenteaza, zambeste, viata e atat de frumoasa…chiar asa, cu polaritatile, experientele ei minunate si devastatoare. Nu exista lumina fara intuneric, nu exista fericire fara nefericire, nu exista zambete fara lacrimi, asa cum nu exista perfectiune fara imperfectiune. Bucura-te de tot ce-ti iese in cale, aduna experienta dupa experienta si continua calatoria cu incredere nebuna.

“Tomorrow never happens.” Janice Joplin

Sa ai mereu in vedere acest mesaj: poate ca maine nu va mai veni.

Traieste aici, traieste bine si invata sa alegi in functie de cea care esti, de nevoile tale. Invata si din “greseli”, care se traduc in experiente si mergi mai departe, increzatoare si optimista.

Iti vorbesc din experienta personala, din incercari si esecuri, si-ti spun ca de fiecare data ai sa traiesti o experienta si mai bogata, asta daca pornesti iarasi la drum cu lectia invatata, altfel ai sa traiesti aceeasi poveste la nesfarsit. Experienta se capata incercand, gresind, invatand din mers. Cat traiesti inveti, te slefuiesti, te perfectionezi. Cere mult de la tine, antreneaza-te la sala, mananca sanatos, citeste carti bune, petrece timp cunoscandu-te cat mai bine, deschide-te in fata experientei si ai sa atragi persoana potrivita, cea care te completeaza perfect.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.