Setari Cookie-uri

Cum sa te porti cand iti place de un barbat?

Cum iti dai seama daca te place?

Zambetul: Asa cum iti spuneam zambetul este un indicator ca cineva te place. Daca il surprinzi ca se uita la tine si zambeste cand privirile voastre se intalnesc exista o mare probabilitate sa te placa. Daca o face o singura data s-ar putea sa fie doar prietenos, daca o face de doua sau mai multe ori, e interesat.

Privitul in alta parte: Daca tipul e timid sau introvertit este posibil sa se uite in alta parte cand il surprinzi ca te privea. In acest caz indiciul este miscarea brusca a capului pe care o face cand se intoarce sau ochii care isi schimba subit traiectoria. Asteapta un moment sau doua inainte sa te uiti din nou la el. Daca te place cel mai probabil ca se va intoarce din nou sa te priveasca si procesul se repeta. Cea mai buna metoda de a-ti da seama fara sa mai creezi contact vizual cu el este sa-ti pui prietenii sa se uite la el. Incearca ca tu sa nu il privesti in timpul acestui test. Roaga-i pe prietenii cu care esti sa se uite sa vada daca te mai priveste. Daca te place va fi atat de preocupat sa te urmearesca prin camera incat nu-si va da seama ca prietenii tai il spioneaza.

Contact vizual scazut sau interactiune: Exista posibilitatea ca un baiat sa se comporte ca si cum n-ai exista cand esti in preajma lui si sa fie foarte interesat de tine. Asta se poate intampla din cauza ca atunci cand esti in preajma sa fie foarte intimidat de tine. Du-te putin mai la distanta si vezi daca se relaxeaza si incepe din nou sa te priveasca insistent.

Daca te gaseste intr-o multime: Una este sa observi ca te priveste cand sunteti intr-o incapere ca si cum ai fi singura persoana de acolo dar ce faci cand sunteti intr-o multime? Este interesat daca te fixeaza cu privirea desi are o multime de alte oportunitati.

Actiuni care pot arata interes:

Te tachineaza: Poate parea paradoxal, dar se prea poate sa te tachineze pentru ca te place. Unii baieti nu stiu sa-si arate sentimentele sau poate nici macar nu-si inteleg sentimentele. Altii vor sa-ti spuna ca le place de tine dar pur si simplu nu stiu cum exceptand acest caz, cand te tachineaza. In timp ce te pot enerva aceste actiuni , intelege ca poate fi o forma de atentie. Ai putea sa-i raspunzi si tu la fel, e o metoda buna de flirt.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.