Setari Cookie-uri

7 Tehnici de seductie pentru a-l pastra

Cum se face ca din 802 laureati ai premiului Nobel doar 34 sunt femei?

Lovitura de teatru: El si Ea

Va povestesc un caz al prietenilor mei dragi, unde barbatul aduce hrana in casa si femeia hraneste si educa odraslele. Acum traverseaza o mare criza existentiala, care se lasa cu lipsa apetitului sexual din partea ei si frustrarea dansului. Cearta si scandal.

Ce gandeste el?

Nu ma mai iubeste din moment ce nu mai e atrasa sexual si evita orice apropiere de epiderma. Are amant? Ce pune la cale? Ma pedepseste ca lipsesc prea mult de acasa sau ma pedepseste ca stau prea mult acasa? Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez. Am nevoi, cineva trebuie sa mi le satisfaca. Si asa incepe cautarea in numele virilitatii...femei pregatiti-va, mascul la atac!

Ce gandeste ea?


Ea, satula de scutece schimbate si de vase spalate il pedepseste pe iubitorul sot pentru devalorizarea optiunilor ei profesionale de-a lungul timpului. Judecata naturala, de altfel.
Nu ma lasi sa fac ce-mi place, iti rapesc ce-ti place, sex dupa contracte incheiate.

Lipsa de atingeri si tandreturi, devalorizarea masculului. Pedeapsa capitala. Sa nu bagi in seama prezenta, fapta si vitejia barbatului in casa se traduce de acesta ca sfarsitul pasiunii si al iubirii si inceputul despartirii, adulterului si asa mai departe.

Ce finalitate poate avea o astfel de poveste?

El in cautare de orgasme si aprecieri din partea altor femele.
Ea in cautarea sustinerii si incurajarii profesionale din partea masculului post pedeapsa.
Cat dureaza? 1 luna? 3 luni? 1 an? 2 ani?
Cam la doi ani au ajuns acesti protagonisti si nimic nu s-a schimbat in bine. Fiecare a adunat ranchiuna si resentimente care au otravit in fiecare zi relatia si au redus-o la priviri apasatoare si amenintatoare: lasa ca-ti arat eu tie, femeie de ce sunt in stare!
Si uite asa se pierde o relatie unde pasiunea amoroasa, iubirea, respectul si atractia sexuala au domnit pana la marea criza existentiala.

Nu exista timp pierdut sau moment mort, Nu! Ai tot ce-ti trebuie, detii resursele necesare ca sa aduci schimbarea in relatia ta de cuplu, momentul prezent e cel mai bun moment. Niciodata nu e prea tarziu pentru a o lua de la capat, pentru a schimba ceea ce nu functioneaza, pentru a te dezbraca de masti si pentru a trai asa cum esti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.