Despre Dr. Manuela Ravescu

Dr. Manuela Ravescu Manuela Ravescu are o pasiune pentru frumos: este doctor estetician, a dezvoltat propriul cabinet de estetica precum si o scoala de cosmetica.

Interesul pentru estetica a aparut in clipa in care a inceput sa inteleaga importanta aspectului fizic: penutr dr. Manuela Ravescu frumusetea cere atentie, efort zilnic si munca disciplinata. Aspectul exterior tine de o arhitectura a sinelui si trebuie cladit treptat si rational, ingrijit.

Pentru specializarea de doctor estetician, dr. Manuela Ravescu s-a pregatit inca din liceu: a absolvit un liceu de biologie-chimie, care a ghidat-o spre experimentarea cu principii activi in obtinerea unui ten impecabil. A urmat Facultatea de Medicina si practica in spital. Ambitiile profesionale insa au indemnat-o sa accepte o noua provocarea: afacerea proprie.

Pe langa cabinetul de estetica, Beauty Art, a pus bazele si unei scoli de cosmetica si machiaj profesional – Beauty One. Prin activitatea ei variata si eforturile sustinute, dr. Manuela Ravescu demonstreaza ca frumusetea nu este numai ingrijire cosmetica. Frumusetea necesita o intelegere mai profunda: in contextul unui regim de viata ordonat si sanatos, cu sport si dieta echilibrata, frumosul se poate dezvolta organic.
Antreprenor de succes, dr. Manuela Ravescu si-a dezvoltat abilitatile manageriale si a dobandit competente profesionale deosebite in mediul privat, atingand un nou nivel de profesionalism.

Salon Beauty ART
www.salonbeautyart.ro

Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesionist Beauty One
www.scoaladecosmetica.ro

Mail: contact@scoaladecosmetica.ro
Adresa: str.Aleea Modrogan,nr.18, Bucharest, Romania