Setari Cookie-uri

Top 10 magazine online de cosmetice

Magazinele online de cosmetice ne ofera posibilitatea sa alegem dintr-o varietate foarte mare de branduri dar si de produse dintre cele mai cunoscute. Procedura este foarte simpla, iar produsele ajung in cel mai scurt timp fara taxe de transport. Acum este mult mai usor sa iti achizitionezi produsele preferate.

Pentru ca timpul liber este din ce in ce mai scurt si nu mai avem timp pentru noi este cazul sa cautam alternative care sa ne usureze viata.

Cumparaturile online sunt un domeniu in continua dezvoltare la noi in tara pentru ca oamenii au inceput sa aiba mai multa incredere in aceste servicii, insa ceea ce nu stiu multi dintre cumparatorii online este ca produsele pot fi returnate daca nu corespund nevoilor sau cerintelor cumparatorului. Legea in vigoare privind comertul electronic incearca sa favorizeze cat mai mult clientul magazinelor online. Doar ca putini cumparatori isi cunosc drepturile.

foto femeie tanara stand pe canapea sursa shutterstock

Femeile sunt mai predispuse la cumparaturi pentru ca, nu-i asa, este si o forma de terapie psihica sau pur si simplu o placere vinovata pe care ne-o satisfacem ori de cate ori avem ocazia.

De cele mai multe ori simtim nevoia sa testam ceea ce cumparam, mai ales cand vine vorba de cosmetice pentru a vedea daca sunt pe placul nostru sau nu.

Noi venim cu recomandarea a zece magazine online de cosmetice pentru a va usura munca. In fiecare dintre aceste magazine online cu reduceri puteti gasi orice aveti nevoie in acest sens, iar comanda dumneavoastra este livrata la domiciuliu in cel mai scurt timp, astfel incat sa nu fie nevoie de niciun efort suplimentar.

Citește și:

1. Melkior

Este un magazin cu produse profesionale unde gasiti cosmetice de la vopsea de par si pana la aparate pentru ingrijire personala, mai ales de hairstyling, dintre cele mai profesionale. De asemenea aici sunt disponibile produse care se gasesc si in saloanele de infrumusetare. In plus, ofera cursuri de machiaj si cursuri de manichiura, iar periodic au oferte disponibile exclusiv in magazinul online.

2. Esteto

Un alt site care comercializeaza cosmetice profesionale este Esteto. Aici ni se promit produse de cea mai buna calitate si o mare varietate de branduri astfel incat sa poata sa indeplineasca chiar si cele mai exigente conditii. Ia in calcul ca sunt in mare parte produse de la firme pe care le vei intalni doar in saloanele de infrumusetare si coafura.

3. 1001Cosmetice

Cei de la 1001Cosmetice isi recomanda site-ul ca fiind “raiul cosmeticelor” si pe buna dreptate. De asemenea preturile sunt mai mult decat accesibile pentru ca buzunarele noastre sa nu aiba foarte mult de suferit. Magazinul lor e ca un outlet de produse cosmetice de la o mare varietate de branduri internationale si e imposibil sa nu gasesti o mare parte din cosmeticele si produsele de ingrijire personala preferate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.