Setari Cookie-uri

Cu ce mai slabesc vedetele?

Celebritatile sunt cunoscute pentru siluetele lor de invidiat.

De la mania dietelor la obiceiuri care pot duce la tulburari de alimentatie, vedetele apeleaza la cele mai ciudate si inovatoare tratamente.

Actrita Renee Zellweger a avut curajul de a-si testa santatea si rezistenta organismului consumand la desert cuburi de gheata. Nu stim cat de mult au ajutat-o cuburile de gheata si in ce cantitate le-a consumat, dar cel mai probabil fluctuatiile de greutate nu au fost in final pe placul ei.

Sfatul nostru este sa nu urmati exemplul actritei Renee Zellweger, si nu pentru ca nu am vrea sa aratati hot in aceasta vara, ci pentru ca acum exista pe piata din Romania un procedeu mult mai sigur si sanatos decat orice dieta cu cuburi de gheata.

LipoCryo este cel mai nou si revolutionar aparat de slabit ce foloseste frigul pentru a topi grasimea. Aparatul foloseste tehnica de criolipoliza, bazata pe conceptul de topire al grasimilor prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor. Practic celulele adipoase primesc mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat.

Citește și:

Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele si/sau bratele.

LipoCryo este acum disponibil si in Romania, prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedintele se pot realiza la FAZZADA, Clinica Laser de Reintinerire sau la clinica dl. Prof. Ioan Nedelcu.

Aparatul LipoCryo trateaza in parte fiecare zona cu tesut gras

Mai intai se localizeaza depunerile de tesut gras si apoi se aduc treptat la o temperatura de 3 grade Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii.

In laborator, inventatorii procedurii au observat ca, atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de doua-sase saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

Citește și:

Este foarte important insa tipul de tehnologie folosit, intrucat exista aparate care folosesc criopoliza, insa aparatul scade temperatura zonei pe care se actioneaza la temperaturi de sub zero grade, ceea ce poate provoca necroze, asa ca pe langa faptul ca nu dau rezultate, au si efecte secundare.

LipoCryo este singurul aparat de pe piata care are certificarea CE Medical.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.