Setari Cookie-uri

Cele mai cautate tunsori pentru parul mediu

Afla care sunt cele mai cautate tunsori in anul 2014 si vezi care dintre acestea ti se potrivesc!

Pe langa sanatatea parului tau trebuie sa tii cont si de forma sa de care depinde intregul tau look. Pana si cea mai mica schimbare poate avea un impact destul de mare asupra aspectului tau, motiv pentru care este bine sa te consulti cu stilistul tau inainte de a alege tunsoarea potrivita. De ce este ideal sa ai parul mediu? Pentru ca nu esti nevoita sa pierzi ore in sir pregatindu-te sa il aranjezi. Nu numai ca este usor de intretinut, dar acesta iti da si ocazia sa experimentezi o varietate mare de coafuri.

Tunsori par mediu: Bob lung

Tunsoare bob

Foto interior si prima pagina: Tunsoare bob, Shutterstock

Aceasta tunsoare simpla dar eleganta in acelasi timp iti va da un look fresh de care sigur vei fi multumita. Scarlett Johansson si Jennifer Aniston sunt doar cateva dintre actritele care au incercat aceasta coafura. Bobul lung avantajeaza in special persoanele care au fata rotunda. Daca vrei ca forma rotunda a fetei sa fie lungita vizual, atunci vei gasi in aceasta tunsoare alegerea potrivita. Pentru a obtine efectul de alungire este esential ca parul sa treaca de linia maxilarului. Trebuie sa ai grija la lungimea suvitelor; daca acestea sunt mai scurte, ele pot accentua formele rotunde ale fetei.

Citește și:

Daca optezi pentru aceasta tunsoare, vei putea alege dintre o multitudine de feluri in care sa iti aranjezi parul. De exemplu, iti poti face bucle lejere folosind ondulatorul sau bigudiurile. Nu uita de ceara de finisare sau de spuma de par! Acestea pot face minuni cand vine vorba de mentinerea unor onduleori de invidiat. Bobul lung merge si impreuna cu un breton, fie ca este drept si des sau aranjat intr-o parte si filat. Ai putea chiar sa formezi o bucla dintr-o suvita din calota pe care sa o asezi pe frunte in cazul in care nu te incumeti sa iti faci breton.

Tunsoare pe linie dreapta

Femeie par mediu

Foto: Femeie par mediu, Shutterstock

Aceasta tunsoare se caracterizeaza prin tunsul parului la acelasi nivel si este perfecta indiferent de varsta pe care o ai, stilul sau chic conferindu-ti o alura sofisticata dar si tinereasca. Asemenea bobului lung, tunsoarea pe linie dreapta te ajuta sa ascunzi rotunjimile fetei, fiind ideala pentru femeile cu fata rotunda. Daca nu ai fata rotunda, i-ai putea cere stilistului sa iti faca un breton gros care ar merge de minune cu aceasta coafura. De asemenea, in cazul in care ai parul subtire ar trebui sa eviti aceasta tunsoare deoarece iti va veni greu sa-i dai volum; cel mai probabil acesta va sta lipit de cap.
Aceasta tunsoare este numai buna pentru tine daca ai parul mai rar si te-ai saturat de efortul depus pentru a intretine parul lung. Tunsoarea iti ofera oportunitatea de a economisi timpul pe care il pierzi in fata oglinzii, coafandu-ti parul lung.

Citește și:

De asemenea, inainte de a te tunde stabileste impreuna cu stilistul tau cum doresti sa porti cararea. Fie ca vrei sa porti cararea intr-o parte sau pe mijloc, asigura-te ca preferintele tale sunt in concordanta cu sfaturile acestuia.

Tunsori par mediu: filat

Femeie par filat

Foto: Femeie par filat, Shutterstock

Daca vrei sa iti reimprospatezi look-ul cu o coafura care va fi mereu populara, alege tunsoarea filata. Acest tip de tunsoare care te scapa de varfurile deteriorate, iti permite sa iti aranjezi parul in mai multe feluri. Poti combina suvitele rebele carora tunsoarea le ofera elasticitate, cu un breton drept sau oblic care sa iti incadreze delicat fata pentru a capata un aspect casual. Buclele lejere naturale sau cele pe care ti le faci utilizand ondulatorul sau bigudiurile vor da parului mai multa flexibilitate si feminitate.

Tunsoarea este o alegere buna in cazul in care ai problema cu volumul parului; odata ce te vei tunde in scari, parul nu iti va mai sta mereu tuflit. Trebuie sa iei in considerare structura parului tau inainte de a opta aceasta tunsoare. Nu este recomandat sa fie filate prea tare varfurile daca ai parul subtire, deoarece s-ar putea ca suvitele sa para prea subtiri. Parul des este cel mai avantajat de tunsoarea filata, deoarece aceasta reduce din greutatea suvitelor. Daca tot ai nevoie de o schimbare de look, vopseste-ti si cateva suvite in nuante diferite care iti vor pune in valoare si mai mult linia tunsorii.

Citește și:

Tunsoare asimetrica

Rihanna

Foto: Rihanna, Shutterstock

De mult iti doresti sa gasesti o tunsoare potrivita pentru fata ta mai plinuta, dar nu ai dat de ceva care sa te multumeasca. Ia exemplu de la Rihanna si de la Kimberly Caldwell si opteaza pentru o tunsoare asimetrica! Aceasta tunsoare este faimoasa printre vedete datorita faptului ca iti poate da un look modern si rebel. In plus, partile inegale ale parului iti vor subtia fata, fancand-o sa para mai ovala. Insotita de un breton lung intr-o parte, tunsoarea iti va indulci fata, corectand liniile chipului tau in special daca acesta este in forma de diamant sau patrat. Ce presupune tunsoarea asimetrica? Stilistul iti va tunde calota astfel incat o portiune sa fie mai lunga si alta mai scurta.

Odata ce vei alege aceasta tunsoare, vei fi suprinsa sa vezi cate variante iti pune la dispozitie privind modul in care iti poti aranja parul. O impletitura sau un coc cu un breton pe o parte iti vor da un farmec aparte. In cazul in care vrei sa iti lasi parul desprins, il poti tapa cu o perie speciala, folosind apoi un spray fixativ.

Citește și:

Tunsoare cu breton

Tunsoare breton

Foto: Tunsoare cu breton, Shutterstock

Este important sa insistam mai mult pe avantajele unei tunsori cu breton pentru parul mediu, caci in afara de versatilitatea acestui stil, tunsoarea iti poate incadra frumos fata in functie de forma pe care i-o da stilistul. Bretonul filat si aranjat intr-o parte scoate in evidenta trasaturile fine ale fetei prin textura sa filata, fiind potrivit femeilor cu fata rotunda si patrata. Datorita suvitelor filate, fruntea mai lata si nasul mai proeminent nu vor mai fi in centrul atentie, fiind accentuata privirea ta. Persoanelor care au fata ovala le este recomandat sa poarte un breton filat a carui lungime sa treaca de sprancene.

Datorita lungimii mai mari a partilor laterale si a scarilor rotunjite la nivelul sprancenelor, bretonul rotund specific coafurilor din anii ’60 este potrivit pentru toate femeile cu fata ovala. Bretonul drept a devenit din ce in ce mai faimos in randul vedetelor care au adoptat aceasta tendinta deoarece le da un aer chic si boem. Bretonul drept este perfect pentru fetele ovale, caci evita accentuarea formei lunguiete a chipului tau.

Citește și:

Citeste si Tunsori in functie de forma fetei

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.