Setari Cookie-uri

Schimbare de look: 5 tunsori pentru par lung

Descopera care tunsori pentru parul lung te avantajeaza si da o fuga cat mai repede pana la coafor!

De cate ori nu te-ai trezit dimineata cu dorinta de a incerca o noua coafura care sa iti schimbe complet look-ul? Dar de fiecare data sfarsesti prin a-ti prinde parul intr-o coada simpla sau pur si simplu nu il aranjezi deloc. A venit vremea sa faci o schimbare! Atunci cand alegi tunsoarea trebuie sa tii cont de modalitatile prin care aceasta iti poate ascunde imperfectiunile si de usurinta cu care poti realiza o coafura simpla dar atragatoare.

Tunsoare in scari

Tunsoare in scari

Foto: Tunsoare in scari, Shutterstock

Indiferent de tipul de par pe care il ai, aceasta tunsoare te va avantaja, conferind coafurii tale stil si eleganta. Tunsoarea in scari iti pune la dispozitie mai multe variante, parul tau putand fi tuns in trepte distincte mari sau doar usor in scari. Printre avantajele acestei tunsori se numara si faptul ca pe masura ce va creste, parul nu va arata neingrijit. Ba chiar treptele nedefinite ti-ar putea da un look usor rebel si modern. Astfel ca nu este nevoie sa mergi foarte des la coafor.

Citește și:

Un alt avantaj este reprezentat de volumul pe care tunsoarea il ofera parului tau. Fie ca folosesti sampoane si produse speciale pentru marirea volumului, fie ca doar il tapezi usor, parul tau va parea mult mai umflat. Poti folosi spuma si ceara daca vrei sa atragi atentia asupra varfurilor accentuate si bine definite fara a-ti incarca parul prea mult. Dupa ce ai folosit ceara, parul tau va capata atat volum cat si o stralucire intensa deosebita. Nu este recomandata tunsoarea in scari pentru parul deteriorat deoarece varfurile despicate care vor aparea vor fi vizibile si iti va veni greu sa iti intretii coafura.

Tunsori par lung: stilul asimetric

Femeie par blond

Foto: Femeie par blond, Shutterstock

Cauti o tunsoare nonconformista care sa iti schimbe complet look-ul? Atunci poti apela la o tunsoare care este foarte raspandita printre vedete si anume la stilul asimetric. Multe femei incearca aceasta coafura deoarece vor sa atraga atentia mai mult. Intr-adevar, este o coafura indrazneata care te poate atrage multe complimente daca tunsoarea este adaptata la forma fetei tale.

Citește și:

Tunsoarea asimetrica se remarca prin imbinarea armonioasa a suvitelor de diferite lungimi care iti confera un aspect modern si chic. Cel mai mare avantaj al acestei tunsori este faptul ca iti alungeste fata. Sa nu uitam si de faptul ca datorita lungimilor diferite dintre suvite, parul nu se va mai turti la fel de repede. Tunsoarea ofera intr-adevar senzatia ca parul este mai bogat. Fa-ti si un breton intr-o parte care sa mearga cu forma fetei tale si vei obtine un look spectaculos!

Daca ai firul subtire de par ar fi bine sa eviti aceasta tunsoare care se bazeaza mai mult pe filarea varfurilor. Inainte de a lua o decizie consulta-te cu stilistul tau si stabiliti impreuna daca aceasta tunsoare ti se potriveste, deoarece in cazul in care nu vei fi multumita de rezultat, diferentele mari intre treptele parului se vor corecta mai greu. Raderea a jumatate de scap este destul de cautata insa inainte de a opta pentru asa ceva, incearca o tunsoare mai putin radicala.

Citește și:

Tunsori par lung in forma V

Femeie par lung

Foto: Femeie par lung, Shutterstock

Conform stilistilor tunsoarea in V este o alegere foarte buna pentru persoanele care au parul bogat. Aceasta confera volum si miscare parului care poate fi intretinut mult mai usor; simpla folosire a periei si a uscatorului da un aspect natural si ingrijit parului. In cazul in care vrei sa incerci coafuri mai complicate, lungimea aproape uniforma a suvitelor iti va permite sa iti aranjezi parul cum vrei.

Tunsoarea in V li se potriveste cel mai mult persoanelor cu parul ondulat, datorita aspectului placut pe care il creeaza onduleurile lejere care se revarsa pe spate. Fie ca ai parul cret, fie ca il ai drept, aceasta tunsoare iti va scoate in evidenta talia. Desi avantajeaza aproape toate tipurile de fata, tunsoarea in V li se potriveste cel mai mult femeilor cu fata ovala. Aceasta tunsoare este si foarte practica datorita faptului ca parul poate fi lasat desprins pe spate fara sa te deranjeze prea mult vara. Ceea ce trebuie sa stii este ca daca nu ai parul bogat ar trebui sa eviti aceasta tunsoare.

Citește și:

Tunsori par lung cu breton

Femeie cu breton

Foto: Femeie cu breton, Shutterstock

Chiar se merita sa iti faci breton daca ai nevoie de o schimbare de look si vrei sa mentii aceeasi lungime a parului. Astfel te poti bucura de versatilitatea acestui stil intrucat ai la dispozitie o multime de moduri in care sa iti tunzi si sa iti asezi bretonul.

Daca optezi pentru un breton filat, trasaturile fine ale fetei vor fi scoase in evidenta astfel incat chipul tau va capata un aspect si mai placut. Suvitele filate vor ascunde fruntea lata si nasul mai proeminent si vor accentua ochii tai. Acest tip de breton este ideal pentru femeile cu fata patrata si rotunda. In cazul in care ai fata ovala, bretonul filat ar trebui sa treaca de sprancene.

Bretonul rotund care a fost atat de popular in anii ’60 este din nou la moda si poate fi incercat de toate femeile care au fata ovala. Lungimea mare a partilor laterale si scarile rotunjite la nivelul sprancenelor iti vor schimba look-ul monoton intr-unul boem.

Citește și:

Tunsoare filata

Femeie par lung

Foto: Femeie par lung, Shutterstock

Tunsoarea filata confera naturalete parului tau, atragand atentia asupra supletii suvitelor si creand senzatia de miscare. Suvitele bine definite iti vor incadra fata cu delicatete astfel incat vei capata un look mai fresh. Tunsoarea este ideala pentru persoanele cu parul drept care au nevoie de un aer dinamic. Evita aceasta tunsoare daca ai parul subtire intrucat aceasta te poate ajuta sa diminuezi volumul parului si nu sa il umfle. Astfel ca femeile cu parul ondulat sau bogat pot sa mai reduca din volumul parului apeland la aceasta tunsoare. Pentru ca parul sa capete uniformitate este recomandata filarea acestuia de la nivelul umerilor.

Citeste si Coafuri par lung

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.