Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Sensational Friday e noul Casual Friday

Stii machiajul acela care ti se potriveste asa de bine, dar pe care rar ai ocazia sa il incerci? Sau pantofii aia care iti plac atat de mult, dar pe care nu apuci niciodata sa ii porti, pentru ca nu se iveste nicio oportunitate? Si toate rochiile acelea atarnate in dulap, care iti fac cu ochiul in fiecare dimineata, dar ti se par prea indraznete pentru birou. Nu te-ai saturat sa iti admiri doar in poze buclele reusite pe care le-ai purtat la petrecerea de acum cateva luni?

Iti imaginezi des look-uri senzationale pe care vrei sa le afisezi, dar de multe ori ti se pare ca nu e momentul potrivit. Casual Friday is so passé pentru femeile senzationale! E timpul sa schimbi asta. E timpul sa arati senzational fara niciun motiv. Transforma fiecare final de saptamana intr-o ocazie de a atrage toate privirile! Incearca sa faci din ziua de vineri momentul in care iti pui in valoare frumusetea!

Maybelline New York prezinta Sensational Friday, deoarece Casual Friday nu te reprezinta. Arata senzational, simte-te senzational! Intra pe www.sensationalfriday.ro si incarca o poza cu look-ul tau de vinerea asta sau posteaz-o pe Instagram cu #SensationalFriday si poti castiga premii senzationale.

Video manifest – Cum au reactionat companiile la Sensational Friday?

Tutorial Diana Ionescu – Cum sa obtii un look senzational?

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.