Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Uleiurile esentiale care iti iubesc pielea: gama Nutri Gold Ulei Extraordinar!

Tenul tau nu s-a bucurat nicicand de o nutritie mai intensa! Imagineaza-ti beneficiile celor mai hranitoare uleiuri intr-o gama de produse miraculoase. Nutri Gold Ulei Extraordinar reprezinta tratamentul care raspunde nevoilor pielii tale indiferent de varsta. Este elixirul minune al frumusetii naturale! Gama Nutri Gold Ulei Extraordinar e formata dintr-o crema ulei uimitoare si un ulei de fata care va crea dependenta.

Textura concentrata si matasoasa a celor doua produse Nutri Gold Ulei Extraordinar – ulei de fata si crema ulei – hidrateaza pielea in profunzime, oferind o senzatie confortabila, placuta la atingere. Mixul de 16 uleiuri continut de gama Nutri Gold Ulei Extraordinar face ca aceste produse sa fie usor de aplicat si rapid absorbite de piele. Cele doua aliate ale tenului ideal se vor transforma in produsele tale preferate de ingrijire zilnica!

Gama Nutri Gold Ulei Extraordinar este dedicata tuturor tipurilor de piele, datorita consistentei lejere, non-uleioase, fiind potrivita pentru toate varstele si pentru o plaja larga de probleme ale tenului, de la aspectul tern pana la primele semne ale imbatranirii.

Combinatia de uleiuri hidratante din produsele Nutri Gold Ulei Extraordinar este alegerea ideala atunci cand tenul tau are nevoie de un plus de luminozitate. Numai cateva picaturi de ulei de fata sau de crema ulei sunt un adevarat rasfat pentru simturi, datorita consistentei lejere si a parfumului relaxant, cu note de lavanda, iasomie si rozmarin. Calatoria olfactiva este definitivata odata cu rezultatul de exceptie al produselor: pielea e luminoasa, isi recapata tonusul si catifelarea.

Nutri Gold Ulei Extraordinar duce hranirea tenului la un alt nivel. Descopera puterea uleiurilor esentiale intr-un nou ritual revolutionar de ingijire a tenului!

Mai multe pe www.nutrigoldulei.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.