Setari Cookie-uri

6 secrete pentru un par perfect, dezvaluite de hair-stilistul lui Kim Kardashian

Cum poti obtine parul pe care ti-l doresti!

Cu siguranta ai admirat parul perfect afisat de vedetele de la Hollywood pe covorul rosu. Fie ca e vorba de coafuri sofisticate, ori de un aspect aparent nestudiat, lejer, in spatele lor se afla munca unor hair-stilisti talentati, cum este Jen Atkin. Printre celebritatile care ii sunt clienti se numara Reese Whiterspoon, J. Lo., Lily Aldridge, Emma Stone, Cara Delevingne si intregul clan Kardashian. Iata cateva secrete impartasite de aceasta, pentru a avea parul pe care ti-l doresti.

par perfect Foto: Subbotina Anna, Shutterstock

6 trucuri pentru un par superb

1. Nu folosi in exces instrumentele fierbinti! Ia o pauza din cand in cand de la ondulator, placa de par ori uscator, pentru a nu-ti deteriora structura firului de par.

2. Asa cum pielea ta are nevoie de factor de protectie solara, foloseste si pentru par produse ce contin filtru UV, cu efect foto-protector, ce previn uscarea firului de par si ii asigura elasticitatea si stralucirea.

3. Pentru un aspect reusit cat mai de durata, nu supraincarca parul cu produse de styling. Foloseste un primer ca baza pentru coafat, pentru a asigura o manevrabilitate crescuta si o textura consistenta a parului.

4. O data sau de doua ori pe saptamana inlocuieste samponul clasic cu cel uscat. Acesta absoarbe excesul de sebum, lasand in schimb parul stralucitor si plin de volum, fara a fi incarcat.

5. Combina instrumentele de styling pentru un look cat mai natural. Pentru ca buclele sa nu arate uniform, alterneaza placa de par cu ondulatoarele de diferite diametre in stilizarea parului. Tine ondulatorul vertical si infasoara parul in directia opusa capului si fetei si nu-l folosi la nivelul varfurilor; acestea trebuie sa ramana drepte.

6. Foloseste make-up pentru a camufla un scalp prea deschis la culoare. Acest lucru va da, temporar, impresia de par mai bogat.Exista in comert produse specifice, dar poti apela cu incredere si la propria trusa de make-up. Cu siguranta vei gasi o nuanta potrivita la indemana.

Parul este singura parte a corpului care poate fi modificata zilnic, pentru a schimba un intreg look, deci este un atu al frumusetii si farmecului feminin, asa ca iubiti-l si aveti grija de el!

Citește și:

Foto prima pagina: s_bukley, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.