Setari Cookie-uri

Trucuri de machiaj furate de la stilisti

Descopera secretele unui look desavarsit!

Daca vrei sa stii cum poti arata extraordinar fara prea mult efort, sa ai buze mai pline, sprancene frumoase sau un decolteu perfect, exista cateva trucuri de care trebuie sa tii cont.

8 trucuri de machiaj pentru un look desavarsit

1. Machiajul sprancenelor

sprancene

Foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Daca nu acordai importanta felului in care iti aranjai sprancenele este timpul sa o faci! Stilizarea acestora are un efect extrem de mare asupra aspectul tau fizic, iar o forma si o culoare potrivita iti avantajeaza fizionomia si te pot face sa arati extraordinar.

In momentul in care folosesti fard de sprancene ai grija ca acesta sa nu fie prea inchis. Chiar daca esti bruneta, nu folosi fard negru deoarece sprancenele tale nu vor mai arata natural si le vei scoate in evidenta intr-un mod negativ.

2. Decolteu perfect

decolteu
Foto: YouTube

Considerat una dintre armele secrete ale femeilor, decolteul poate sa joace in favoarea ta daca stii cum sa-l porti si cum sa-l evidentiezi fara a exagera. Inainte de a incepe este recomandat sa-ti hidratezi pielea cu o crema si sa nu uiti sa iti pui sutienul. Ia un burete sau o pensula mai groasa si contureaza in forma de V cu doua culori, una inchisa, iar cealalta deschisa, asa cum vezi in imagine. Amesteca apoi culorile impreuna si vei ramane uimita de schimbare.

Citește și:

Poti vedea un video cu toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru conturarea decolteului aici.

3. Cum folosesti blush-ul

blush
Foto: Nadia Korkkova, Shutterstock

Blush-ul se aplica doar in obraji sau pe pometi. In cazul in care iti doresti sa subtiezi forma fetei il aplici de la jumatatea obrazului spre ureche. Daca vrei sa rotunjesti forma fetei, aplici blush-ul prin miscari circulare pe obraz si pometi, in timp ce zambesti.

4. Cum se aplica anticearcanul

cum se aplica anticearcanul
Foto: Youtube

In primul rand, ai grija sa alegi nuanta potrivita, in functie de cearcane. Daca acestea sunt inchise, cu tonuri de albastru, un anticearcan de culoarea piersicii te va ajuta sa le ascunzi. Iar daca zona din jurul ochilor este rozalie, iar cearcanele sunt mai umflate, nuantele de galben sunt cele potrivite. Aplica anticearcanul in forma unui triunghi cu baza in jos, apoi estompeaza usor cu degetul.

Citește și:

5. Cum sa ai buze mai mari

buze pline
Foto: YouTube

In primul rand trebuie sa ai grija sa iti exfoliezi buzele. In felul acesta vei indeparta celulele moarte si bucatile inestetice de piele. Cea mai usoara metoda este sa iti freci usor buzele cu periuta de dinti.

Daca vrei sa pui in evidenta forma si culoarea lor, unul din trucurile cele mai simple este sa folosesti un creion pentru contur. Traseaza cu ajutorul creionului de culoare rosie un nou contur, apoi aplica-l pe toata suprafata acestora. Pasul urmator este sa folosesti un ruj rosu si sa accentuezi culoarea in mijlocul buzelor. Acest truc te ajuta sa obtii un efect de marire a buzelor, conferind acestora iluzia de plinatate. Pentru un look mai putin dramatic poti folosi un creion pentru contur nude.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.