Setari Cookie-uri

Advertorial Stralucire radianta si un par fin cu placa de indreptat parul I-Pro Curler Intense de la BaByliss Paris

Acum poti arata minunat de fiecare data cand iesi din casa.

Advertorial

Fetele cu bucle isi doresc par drept, iar fetele care au parul drept ar da orice pentru o zi in care parul lor sa fie ondulat si proaspat coafat. Cum nu le putem avea pe toate, macar sa ne facem poftele din cand in cand.

Cu placa de indreptat parul poti arata minunat de fiecare data cand iesi din casa. Si pentru ca toate ne dorim un par incredibil de neted, sanatos si lucios, BaByliss Paris, bandul numarul 1 in Europa in materie de styling si ingrijire personala, ofera o gama de solutii de indreptat parul ce vor satisface si cele mai exigente cerinte. In sfarsit, poti duce coafatul intr-o noua dimensiune, poti experimenta oricat de des vrei, cu o protectie excelenta si cu un sistem menit sa-ti transforme parul in cel mai de pret accesoriu.


Cu placa de indreptat parul I-Pro Curler Intense te poti bucura de rezultate perfecte, de durata si de un par stralucitor cu aspect matasos. I-Pro Curler Intense are proprietati revolutionare ce mentin sanatatea parului, il ingrijesc si ii confera stralucire.
Tehnologia pe baza de ioni este proiectata special pentru a proteja sanatatea parului si pentru a asigura o coafare perfecta. Acesta tehnologie elibereaza milioane de ioni activi care functioneaza precum un balsam. Acestia invaluie fiecare fir de par si refac rapid echilibrul de umezeala al parului, care se pierde de obicei prin coafarea cu caldura excesiva. In plus, ionii imblanzesc rapid parul electrizat si lipicios pentru finete si stralucire ce se simte la atingere.
O alta caracteristica inedita este BaByliss Diamond Ceramic, un invelis fin, durabil si sofisticat care protejeaza parul si ii confera un look stralucitor. De asemenea, asigura o alunecare neteda pentru un par minunat in doar cateva minute.

I-Pro Curler Intense dispune si de oprire automata pentru sporirea sigurantei si prevenirea cazurile de supraincalzire a placilor. Setarile digitale cu caldura ajustabila te ajuta sa ai mereu un par neted, iar tratamentul cu ioni iti face parul stralucitor, neelectrizat. Marginile cu striatii contribuie la aranjarea varfurile pentru a obtine un rezultat perfect si controlat de bucle si onduleuri.

Cu cele sase trepte de temperatura perfecte pentru orice tip de par, placa I-Pro Curler Intense te ajuta sa-ti indrepti in cateva minute parul, protejandu-l in acelasi timp.
Mai multe detalii gasesti pe site-ul www.babyliss-romania.ro si la principalii parteneri: www.babyliss-romania.ro/parteneri

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.