Setari Cookie-uri

6 trucuri simple pentru o frumusete naturala

Cum poti sa ai grija de infatisarea ta fara efort si cu efecte dovedite in timp!

Este firesc sa ne pese de propria infatisare, insa in goana dupa aspectul fizic ideal este foarte usor sa ne ratacim busola. Creme, seruri, masti de fata, lotiuni, spume, scrub-uri, toate promit rezultate spectaculoase si rapide, insa realitatea sta, de cele mai multe ori, altfel. Cu cat cumparam mai multe produse (care deseori ajung sa zaca aproape neatinse in dulapurile de baie), cu atat mai nesatisfacuti suntem de fapt, iar acest lucru, alaturi de inevitabila anxietate, adauga infatisarii riduri si ani nedoriti in plus. Iata cateva trucuri simple si naturale, cunoscute de generatii intregi, pe care le poti aplica fara efort acasa si care au efecte dovedite in timp:

trucuri pentru o frumusete naturala Foto: Nadya Korobkova, Shutterstock

Cele mai eficiente trucuri pentru o frumusete naturala

1. Tratament de par cu banana si ou

Daca vrei sa adaugi un plus de stralucire podoabei capilare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa amesteci intr-un bol un ou intreg cu o banana pasata si sa aplici pasta rezultata pe intreg parul. Dupa jumatate de ora clateste foarte bine si apoi spala-ti parul asa cum o faci in mod normal, aplicand balsamul doar la nivelul varfurilor. Procedeul este natural, simplu, iar rezulatul este rapid si de efect.

Citește și:

2. Masca faciala cu miere de albine

Mierea naturala de albine are proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice si este remediul cel mai la indemana atunci cand iti doresti un ten hidratat si catifelat. O data pe saptamana, foloseste o lingura de miere naturala pe care sa o incalzesti usor frecand degetele unul de celalalt. Aplica la nivelul fetei intreaga cantitate, masand usor si lasa sa actioneze 5-10 minute. Indeparteaza cu apa calduta si usuca tenul prin tamponare usoara. Acum admira-ti in oglinda tenul luminos si rejuvenat.

3. Unghii sanatoase si hidratate cu ulei de masline

Scapa de unghiile exfoliate si fragile cu ajutorul unui ingredient intalnit in orice camara: uleiul de masline. Pur si simplu introdu unghiile intr-un bol cu ulei de masline si lasa-le la hidratat timp de 10-15 minute. Rezultatul: unghii fortifiate si mult mai putin casante. Simplu si de efect!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.