Setari Cookie-uri

9 trucuri de la vedete pentru coafarea parului lung

Daca te afli printre posesoarele unui par lung, aici vei gasi cateva dintre cele mai simple si interesante idei de coafuri din care tu sa-ti alegi ce ti se potriveste.

Indiferent de ocazie, fie ca iesi cu prietenii sau iubitul, ca mergi la un eveniment sau vrei sa faci o plimbare prin oras, coafatul parului este lucrul care iti da de cele mai multe ori batai de cap. Si este de inteles, mai ales ca un par frumos aranjat si care straluceste de vitalitate te poate transforma intr-o adevarata vedeta, captand atentia si admiratia celor din jur.

Chiar daca parul lung necesita o atentie deosebita si este putin mai greu de intretinut si de coafat, iti ofera insa foarte multe variante de coafuri si tunsori pentru ca tu sa fii diferita si superba in fiecare zi fara prea mult efort. Te poti reinventa in functie de cum te simti intr-o anumita zi si ce vrei sa transmiti. Fie ca e vorba de niste bucle lejere, de impletituri spectaculoase sau o coada eleganta.

Ce coafuri pentru par lung poarta vedetele

Daca nu vrei sa pierzi prea mult timp in fata oglinzii si iti doresti un look natural dar senzual in acelasi timp, poti opta pentru o coafura precum cea a superbei Angelina Jolie. Foarte simplu de facut si de efect. Ai nevoie doar de cateva agrafe sau un elastic foarte subtire cu care sa iti prinzi partile din lateralul parului, pe care sa le tapezi usor, iar la final ai nevoie de putin fixativ.

Citește și:

coafuri par lung
Foto: Instagram

O alta varianta pentru un look natural dar sexy in acelasi timp este cea a lui Megan Fox. Trucul pentru a obtine o astfel de coafura este de a folosi, dupa ce te-ai spalat pe par, un ulei hranitor sau regenerant, apoi sa iti usuci parul cu o perie.

coafuri par lung
O coafura pentru par lung foarte usor de facut si care te poate pune in valoare indiferent de eveniment este cea a lui Nicole Scherzinger, mai exact o coada de peste intr-o parte.

coafuri pentru par lung
Foto: Instagram

Daca te simti pregatita pentru ceva putin mai sofisticat, poti sa te inspiri din coafura deosebita a Ninei Dobrev (The Vampire Diaries), care nu pare sa regrete foarte tare faptul ca a parasit serialul care i-a adus faima si arata din ce in ce mai bine.

coafuri par lung vedete
Foto: Instagram

coafuri par lung
Foto: Instagram

Sau din cea a cantaretei care le-a tot spus fetelor de ceva vreme, ea stie mai exact ce, Lidia Buble. Cofura acesteia este in trend in ultimul timp si trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine si nu este foarte greu de obtinut. Tot ce trebuie sa sa faci este sa iti impletesti trei cozi mai subtiri intr-o parte, iar cealalta parte a parului o lasi libera si poti ori sa-ti faci cateva bucle lejere ca Lidia ori sa il indrepti.

Citește și:

coafuri pentru par lung
Foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.