Setari Cookie-uri

Kaira, artista cameleonica - Sfaturi de infrumusetare

Kaira, pe numele ei adevarat Anca Petianu (24 ani), a devenit intr-un timp foarte scurt una dintre cele mai admirate cantarete din noua generatie. Tanara, plina de viata si un exemplu din punct de vedere al look-ului pentru multe tinere, Kaira mi-a dezvaluit cateva dintre trucurile ei de infrumusetare.

Mai mult, ea a acceptat provocarea mea de a crea doua tinute vestimentare pe care le recomanda in doua cazuri des intalnite: atunci cand vrei sa iesi la o simpla plimbare sau atunci cand se anunta un eveniment tare in oras si vrei sa fii cea mai tare de acolo. Da play melodiei si lasa-te pe mana Kairei!

Buna, Anca! Vreau sa te felicit sincer pentru noul look! Arati WOW! Care a fost reactia ta cand te-ai vazut in oglinda?

Salutare! Multumesc din suflet! Ma bucur foarte tare ca a iesit exact cum imi doream. Aveam mari emotii si in legatura cu rezistenta parului meu, supus la 3 decolorari, dar si cu faptul ca nu stiam daca imi va sta bine asa. Am si lucrat cu o echipa extraordinara, in frunte cu Paul Balaneanu, caruia ii multumesc din suflet. Sunt foarte, foarte fericita cu acest nou look.

Kaira si Paul Balaneanu

Am observat ca imbratisezi cu drag schimbarile de look. Te-ai mai gandit si la altceva pentru viitorul apropiat?

Citește și:

Deocamdata nu. Si asa, ultima schimbare a fost radicala. Voi mai cocheta poate cu lucruri diferite in ceea ce priveste make up-ul sau coafura, dar cam atat.

Care sunt fashion icon-urile de la care iti place sa te inspiri in ceea ce priveste stilul tau?

Imi place foarte mult Rihanna. Mai presus de toate, pentru ca este cameleonica (atat muzical cat si in privinta look-ului) si acest lucru mi se aplica si mie.

Pentru ca esti un exemplu pentru multe tinere, vreau sa vorbim mai multe despre trucurile tale de infrumusetare si intretinere. Sa incepem cu machiajul:

Care este ritualul tau de curatire si hidratare al tenului?

Folosesc lotiune tonica atat dimineata, cat si seara. Pentru mine nu exista varianta de a adormi cu machiaj pe fata, tin foarte mult la demachiere si o fac ca la carte. Dupa care folosesc diverse creme hidratante si imi fac exfolierea tenului cam o data, de doua ori pe saptamana, cu cafea si ulei de masline de cele mai multe ori.

Citește și:

Care sunt cele 5 produse cosmetice de care esti “dependenta”?

Apa micelara, crema hidratanta de fata, fondul de ten, creionul de sprancene si rujul.


Invata-ti fanele sa se machieze ca tine!

Produsele pe care le-am folosit pentru realizarea machiajului din fotografie sunt:

* fond de ten de la Sephora

* Cocoa Contour – Too Faced

* contur de buze

* creion de sprancene

* gel fixare sprancene Too Faced.

Nu folosesc rimel deoarece am aplicate gene false fir cu fir.

Kaira


Cat timp iti ia sa realizezi un astfel de machiaj?

Nu prea mult. Intre 30 si 40 de minute.

Ai trecut de la saten/brunet la alb, ceea ce inseamna ca parul tau a suferit un adevarat soc. Ce produse ai fost sfatuita sa folosesti pentru a-i mentine stralucirea si sanatatea?

Uleiul de argan ma ajuta foarte mult, balsamul de par dupa spalare si mastile de hidratare. Asta cand nu am timp sa merg la salon. Insa atunci cand vreau sa apelez la un specialist, apelez la Paul Balaneanu, care imi trateaza parul cu Oway, un rebuilding, tratament cu acid hialuronic si vitamina F, ceramide si minerale si se executa cu placa la rece cu infrarosu si ultrasunet.

Citește și:

    Tot mai multe femei apeleaza la extensiile de par. Ce avantaje au ele in cazul tau?

    Extensiile de par imi dau mai multa libertate in alegerea coafurilor. Cu cat avem parul mai lung, cu atat avem mai multe optiuni. Plus ca un par lung ma face mai feminina.

    Iti multumesc ca ai acceptat propunerea mea de a alege doua tinute vestimentare: una casual si una pentru iesit in club. Cu siguranta fetele care te admira vor sa se imbrace ca tine.

    Casual Look

    Cand sunt in timpul liber imi place sa port haine lejere, care imi ofer confort si ma ajuta sa ma simt bine in pielea mea. O pereche de pantofi sport, o bluza larguta tip rochie si un rucsac mic si practic in spate este tot ce am nevoie.

    Look casual

    Tunica: 45.07 USD
    Rucsac: 99.90 lei
    Pantofi casual: 35.21 USD

    Party Outfit

    Cand merg in club sau la un eveniment monden aleg intotdeauna o tinuta care ma face sa ma simt puternica si sigura pe mine. Tinuta aleasa este una deloc pretentioasa, potrivita pentru perioada calduroasa care se apropie.

    Citește și:

      Party Outfit

      Bluza lunga cu motive: 67.60 USD
      Blugi albi: 45.07 USD
      Plic argintiu: 109.90 lei
      Sandale cu toc: 42.25 USD


      Crezi ca haina il face pe om?

      Niciodata! Atitudinea conteaza. Si sa alegi cu cap haine care te avantajeaza. Pentru ca degeaba esti in trend cu haine care nu te avantajeaza.

      Iubitul te invita sa cinati la un restaurant. Cu ce te imbraci?

      O camasa, o pereche de blugi, o pereche de pantofi stiletto si probabil un cardigan.

      Dar daca este vorba despre un picnic la iarba verde?

      Schimb stiletto cu adidasi (n.r.: rade).

      New Look Kaira

      Din cate stiu, tii si o dieta. Ce alimente, sucuri, etc. consumi si la ce ai renuntat?

      Incerc sa evit carbohidratii cat pot de mult si sa mananc cat mai multe legume si salate.

      Frumusetea tine de atitudine. Este adevarat?

      Da. Tine de atitudine si de zambet.

      La final, transmite un sfat femeilor care nu au incredere in ele, dar trebuie sa inteleaga ca fiecare este frumoasa in felul ei!

      Citește și:

        Fiecare femeie este unica si ar trebui sa profite de asta. Fiecare femeie este frumoasa, pentru ca este aparte, diferita. Sa nu se mai lase influentate de standardele societatii despre frumusete, inaltime, greutate, forme si tot asa. O femeie cu incredere in ea, sanatoasa, energica si cu un zambet larg pe chip este o femeie frumoasa. Intodeauna!

        Vizionare placuta


        Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.