Setari Cookie-uri

Cum pot sa imi acopar tenul cu acnee?

Tenul meu este din ce in ce mai afectat de acnee, pe masura ce inaintez in varsta. Fondurile de ten sub forma de crema nu acopera suficient de bine, iar cele care acopera acneea se fixeaza in micile crapaturi ale pielii, ceea ce o face sa arate si mai rau. Aveti vreo sugestie?

INTREBARE UTILIZATOARE KUDIKA: Tenul meu este din ce in ce mai afectat de acnee, pe masura ce inaintez in varsta. Fondurile de ten sub forma de crema nu acopera suficient de bine, iar cele care acopera acneea se fixeaza in micile crapaturi ale pielii, ceea ce o face sa arate si mai rau. Aveti vreo sugestie? Alegerea unui fond de ten potrivit dintr-o multime de sortimente, mai ales in cazul unui ten cu acnee, este o adevarata provocare� Acesta trebuie sa iti uniformizeze culoarea pielii, dar, in acelasi timp, sa para cat mai natural.
  1. Mai intai, pregateste-ti pielea pentru machiaj, folosind o crema exfolianta, care iti va indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii.
  2. Cand iti cumperi fondul de ten, alege unul potrivit tipului tau de piele. Daca ai o piele uscata, incearca o formula hidratanta, iar daca ai tenul gras, foloseste o varianta de fond de ten pe baza de apa.
  3. Nu lua in considerare doar textura si consistenta fondului de ten, ci fii atenta si la impregnarea culorii. Cand acoperi un punct-problema al pielii, ai nevoie de un fond de ten mai inchis la culoare, deoarece pigmentul este acela care acopera si inlatura petele.
  4. Nu aplica o cantitate prea mare de produs, deoarece vei obtine un aspect ne-natural. Aplica pentru inceput, o cantitate mai mica decat cea cu care esti obisnuita si las-o sa patrunda in piele cel putin 20 de secunde. Apoi, daca nu ai obtinut aspectul pe care ti-l doreai, mai aplica putin produs si intinde-l cu atentie.
    Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Mai 2005
    Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.