Setari Cookie-uri

Dieta de refacere dupa Craciun

Regim alimentar sub 1000 de calorii

Mesele de Craciun au fost mai mult decat consistente, nu-i asa? Ca sa nu mai vorbim de dulciuri si prajituri carora nu le poate rezista nimeni. In cele cateva zile de sarbatoare, kilogramele in plus se pot acumula fara sa-ti dai seama. O dieta echilibrata te poate ajuta sa scapi de ele.

Cea mai mare eroare pe care o poti face este sa-ti fortezi organismul. Pastilele de slabit pot functiona rapid dar cele mai multe dintre ele iti pot ataca ficatul si te deshidrateaza.

Mai bine mareste cantitatea de apa pe care o bei in mod normal si consuma cel putin 2 litri in fiecare zi. Ceaiurile neindulcite sunt si ele binevenite. Cele mai recomandate in cadrul unui regim sunt cele de tei, musetel si salvie.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

O alta idee proasta este infometarea. Daca sari peste mese, stomacul tau va fi grav afectat. Manaca pe saturate dar in portii mici. Incearca formula clasica: trei mese pe zi si doua gustari intre ele. Retine insa: ultima masa nu trebuie consumata mai tarziu de ora 19.00.

Citește și:

Iata cum poti pierde rapid si sanatos surplusul de kilograme acumulat de Craciun cu o dieta de sub 1000 de calorii pe zi.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.