Setari Cookie-uri

Dieta cu apa: simplu si eficient!

Despre diete auzi la tot pasul. Ba este o dieta care te infometeaza, ba este una care nu te lasa sa mananci fructe, ba este una bazata pe cateva alimente slabe in calorii sau pur si simplu ai de respectat un meniu in fiecare zi. Noi venim cu o dieta revolutioara care te va ajuta sa scapi imediat si fara prea mult efort de kilogramele in plus.

Stiu ca ai incercat o groaza de diete pana acum, dar mai stiu si ca nu ai reusit sa ajungi la rezultatele dorite, sau daca s-a intamplat ca dietele sa dea rezultate, kilogramele au revenit la loc intr-un timp mult prea scurt si parca s-au inmultit.

Iti spun de la bun inceput ca fara sport nu reusesti sa ai rezultate surprinzatoare decat daca te infometezi sau apelezi la postul negru pentru o periada de timp destul de lunga. De data aceasta iti propun o dieta poate un pic ciudata, dar pe care cu siguranta o vei intelege cand vei vedea despre ce este vorba.

foto apa pentru o viata sanatoasa sursa shutterstock

Dieta cu apa nu presupune un meniu standard intr-un anumit numar de zile ci se desfasoara cam asa:

Se bea un pahar de apa calduta dimineata pe stomacul gol, in timpul zilei se bea cate un pahar de apa inainte si dupa orice masa, iar seara se bea din nou un pahar de apa calduta inainte de culcare.

Citește și:

Simplu! Nu-i asa? Aceasta dieta se tine timp de doua saptamai si nu afecteaza organismul in niciun fel. Probabil ca ai sa te intrebi cum se pierd kilogramele in plus doar prin consumul de apa; nimic mai simplu: datorita consumului de apa inaintea fiecarei mese senzatia de foame se diminueaza, intervenind senzatia de satietate.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.