Setari Cookie-uri

Cum se face, cum se poarta: Machiajul rock chic

Machiajul rock chic este trendul momentului, o alegere perfecta pentru petrecerile de sezon.

Machiajul rock chic este perfect pentru o seara speciala. Pune in valoare ochii indiferent de culoarea lor, dar adauga si un plus de intensitate privirii. Se numara printre cele mai in voga trenduri in materie de frumusete, care s-a remarcat in show-uri de referinta precum Dsquared2, Paco Rabanne sau Etro.

Cum se face, cum se poarta: Machiajul rock chic

sursa foto: shutteerstock.com

Cum se face

Acest tip de make-up combina un smokey eyes fumuriu cu tuse metalice, rezultatul fiind un machiaj deosebit. Desi are un aspect extravagant, se poate realiza foarte usor acasa. Chiar daca este potrivit serii, tenul nu trebuie sa aiba un aspect incarcat.

Asadar, pasii pentru machiajul fetei sunt simpli. Aplica o baza de machiaj utilizand o cantitate mai mare in zona ochilor. Baza ascunde imprefectiunile dar confera si mai multa rezistenta. Urmeaza fondul de ten intins foarte bine pe fata si pe gat, apoi un strat fin de pudra. Blush-ul se aplica la sfarsit.

Citește și:

Pentru machiajul pleoapelor alege doua farduri unul negru mat si altul gri metalizat. Excesul de fard care cade sub ochi poate deteriora machiajul tenului si accentueaza semnele de oboseala De aceea, inainte sa machiezi pleoapele aplica in zona cearcanelor o cantitate mai mare de pudra pe care o vei inlatura la final.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.