Setari Cookie-uri

Machiaj toamna 2013: Tendinte pentru machiajul ochilor si al buzelor

Tipsuri pentru un machiaj perfect.

comunicat de presa:

Desi in prezentarile de moda vedem multe machiaje artistice, care nu pot fi adoptate in viata de zi cu zi, makeup artistii au grija ca in fiecare sezon sa propuna si tipuri de machiaj „accesibil”.

Iata trei tendinte in machiaj pentru toamna-iarna 2013/2014, propuse de e.l.f. Cosmetics.

1. Sprancene groase

Spancenele groase sunt in trend de cativa ani incoace si nu par sa se demodeze prea curand. Daca ai deja sprancenele groase, tot ce trebuie sa faci e sa pensezi cu grija firele care cresc in jurul lor, pentru a nu le strica forma naturala. Eventual, du-te o data pe luna la o cosmeticiana priceputa, care sa defineasca conturul cel mai armonios cu trasaturile fetei tale.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Daca, dintr-un motiv sau altul, sprancenele tale sunt prea subtiri, e cazul sa le lasi sa creasca - e foarte posibil ca forma lor naturala sa nu se fi pierdut de tot. Oricum, poti sa dai oricand volum sprancenelor cu o pudra maro spre negru si o pensula pentru sprancene. De asemenea, „inarmeaza-te” cu un gel pentru sprancene si un pieptene special.

Citește și:

TRUC: Sprancenele groase arata perfect in combinatie cu buze nude, ochi machiati discret si pometi fara blush.

2. Buze in nuantele fructelor de toamna

De data aceasta, cand spunem „buze statement” nu ne referim la buzele rosii care au dominat machiajul in ultimele sezoane. In toamna 2013 castiga teren buzele in nuanta strugurilor sau de culoarea vinului rosu, asa numitele „wine lips”, precum si nuantele de pruna si coacaze negre.

Nu e greu sa folosesti astfel de culori tari pentru buze, iti trebuie doar curaj. Ai nevoie insa, pe langa ruj, de un creion de buze in nuanta asemanatoare, cu care sa trasezi conturul buzelor. Nu uita la final sa tamponezi buzele cu un servetel pentru a indeparta excesul de luciu. Toamna aceasta, se poarta buzele mate!

TRUC: Buzele in nuante puternice se „asorteaza” cel mai bine cu ochi machiati cat mai natural - farduri nude si un strat discret de mascara.

Citește și:

3. Smokey eyes in culori de toamna


In aceasta toamna, alege farduri in nuante de maro si gri, desi nici negrul nu e de evitat. Daca iti doresti un look feminin inocent, dupa ce aplici fardurile in stil smoky traseaza la baza genelor superioare o linie subtire cu ajutorul unui tus de ochi crema. Iar daca vrei sa fii o aparitie ultra-senzuala, foloseste fardul pentru a crea in coltul extern al ochilor o umbra in stilul machiajului cat eyes.

TRUC: Pentru ca machiajul ochilor sa aiba impact maxim, poarta nuante naturale pe buze si prinde-ti parul intr-o coada sau un coc ridicat, care iti va descoperi fata si va alungi privirea.

Indiferent ce tip de machiaj alegi, nu uita sa folosesti la final un spray pentru fixarea machiajului!

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.