Setari Cookie-uri

(P) Asghar Ali si Bellapierre, brandurile vedeta ale toamnei pe myFragrance.ro

Toamna te-a prins cu raftul de cosmetice plin si nici nu mai stii ce crema de fata ai inceput si cand? Ce masca de fata sa alegi sau cu ce ar trebui sa te demachiezi? Cat despre parfumuri, toate sunt fresh, de vara si ti-ai dori sa te armonizezi cu anotimpul rece? Bucura-te de rasfatul oferit de myFragrance.ro prin noua campanie Buy 1 1 Free la gama de cosmetice de lux Bellapierre si parfumurile cu miresme orientale Asghar Ali.

ASGHAR ALI – poveste din “O mie si una de nopti”

Arabii au avut intotdeauna o slabiciune pentru mirosurile din lemn aromat, puternice, iar cu timpul parfumurile orientale au capturat imaginatia si gusturile occidentalilor, devenind populare in lumea intreaga. Astazi, numele Asghar Ali este sinonim cu acest miraj subtil si parfumat al Orientului. Bucura-te de miresmele orientale cu cele doua pachete promotionale pentru care primesti cate un parfum solid cadou, demn de purtat in orice poseta.

Tazayyin Attar (15 ml) + Jamid Haneen (7 gm) cadou. Pret: 329 lei

Decoreaza-ti sufletul cu acest parfum de nisa minunat ce se deschide cu note de lamaie si salvie, te poarta apoi pe oceanul de petale de trandafir, iasomie si lacramioara si te transpune in povestile cu nopti cu luna plina ale Bahrainului lemnos si oriental. In plus primesti cadou un parfum solid Jamid Haneen, intr-un recipient in forma de scoica care ascunde note perlate de flori, fructe si mosc, o adevarata bijuterie ce te poate insoti pretutindeni.

Bahr Al Noor Attar (24 ml) + Jamid Qalb Al Muheet (5 gm) cadou. Pret: 699 lei

Mireasma pe care o transmite parfumul oriental Bahr Al Noor Attar nu poate fi comparata decat cu un ocean incalzit noaptea de lumina lunii, vesnicul martor al valurilor sale pline de energie. Primesti cadou un parfum solid Qalb Al Muheet, in care este transpusa eleganta intrugului Regati Bahrain. Notele de lamaie, rubarba si patchouli se revarsa in valuri fine si elegante, anticipand parcursul exceptional al femeii careia nu ii e frica sa isi dezvaluie receptivitatea emotiva.

Natural 100%. Fara parabeni.

Pentru un tratament intensiv si eficient al tenului, iti recomandam produse cosmetice naturale care contin uleiuri esentiale, vitamine si active cosmetice valoroase in redarea elasticitatii pielii si pentru a ajuta la estomparea ridurilor.

BellaPierre Cosmetics este o linie unica de cosmetice deoarece compania isi produce singura toate componentele. Puritatea minerala a cosmeticelor este si motivul pentru care pudrele BellaPierre Shimmer au o textura atat de delicata. BellaPierre sunt in avangarda cercetarilor in cosmetica prin produsele lor naturale, sigure si sanatoase. Cu un continut 100% natural, produsele de ingrijire a pielii te vor face nu doar sa arati uimitor, dar sa te si simti superb. Incearca cele doua pachete promotionale pentru care primesti cadou cate un extra produs.

Demachiere completa: Milky Cleanser(150 ml) + Pore Refining Toner (150 ml) + Exfoliating Facial Peel (30 ml) cadou. Pret: 248 lei

Folosite impreuna, demachiantul de fata si ochi Milky Cleanser si tonerul Pore Refining curata in profunzime pielea, reducand dilatarea porilor si aparitia punctelor negre. Indeparteaza delicat impuritatile fara a afecta textura naturala a tenului, lasand fata neteda si curata. Cele 2 produse pot fi folosite impreuna cu Exfoliating Facial Peel - crema de fata ce functioneaza ca un agent exfoliant ce curata delicat suprafata tenului, mentinandu-l neted. Cu ajutorul vitaminei C, a extractului de castravete si de frunze de ceai verde aflate in compozitie, tenul tau isi recapata luminozitatea. Nu contin parabeni.

Hidratare intensiva: Hydrating Face Serum (25 ml) + Facial Moisturizer (30 ml) cadou. Pret: 346 lei

Serul iluminator facial, intensiv hidratant, patrunde in toate cele 3 straturi ale pielii, reparand totodata zonele sensibile cu probleme ale tenului. Folosit impreuna cu Facial Moisturizer BellaPierre, acesta ajuta la o hidratare intensiva si lupta impotriva radicalilor liberi, avand totodata si proprietati antiaging.

Despre myFragrance.ro

myFragrance.ro este un boutique online cu parfumuri si cosmetice de lux pentru barbati si femei, cu provenienta certificata. Boutique-ul inglobeaza atat produsele celor mai importante case de parfumuri frantuzesti: Galimard, Nobile 1942, ROMEA D'AMEOR, ASGHAR ALI, CNR Create, La Maison de la Vanille Perfume, precum si celebre branduri de produse cosmetice: BellaPierre Cosmetics - castigatoare a premiului 2014 Beauty Award oferit de Natural Health Magazine si unica in lume, deoarece compania isi produce singura toate componentele si Bakel Cosmetics - recunoscuta pentru inovatia tehnologica si substantele 100% active din compozitia sa. Toate produsele sunt in permanenta pe stoc, iar livrarea in mai putin de 48 de ore. Toate brand-urile de cosmetice disponibile in boutique-ul online MyFragrance sunt originale, cu provenienta certificata, astfel clientii beneficiaza de propunerile celebrelor brand-uri de cosmetice si in maxima siguranta.

Pentru mai multe detalii despre myFragrance.ro, accesati www.myfragrance.ro si pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.